Hij is er, de nieuwe RKDEO Presentatiegids

zondag, 30 september, 2018 - 10:49

 

Afgelopen vrijdag was het zover. De presentatiegids van de vereniging voor seizoen '18-'19 werd afgeleverd bij RKDEO. Redacteur Henk Hoogweg bood voorzitter Hans van Noppen het 1e exemplaar aan. In het weekeinde volgde de uitgifte aan de spelende voetbalteams. Ook deze keer presenteert de gids in een flink aantal artikelen een mooie dwarsdoorsnede van de vereniging. Uiteraard komen de nieuwe hoofdtrainers van onze seniorenselecties aan het woord, maar is er ook aandacht voor het succes van MO11-1 in '17-'18, voetbaldier Michiel Bas, vriendenteam Heren 6 (was Heren 8), oud-selectiespeler John ter Averst, jeugdscheidsrechters Quinten Kuijpers en Barry Wever, jeugdtrainer Matthew Roks en 1e elftal speler Tomás Prieto. Ook komt voetbalmoeder en loopbaancoach Helen Janssen namens Flow2Grow aan het woord. Een overzicht van de heren seniorenselectie met groepsfoto en portretten van spelers en staf ontbreken ook dit keer niet, alsmede een overzicht van het wedstrijdprogramma van heren 1 en informatie over de accomodaties van tegenstanders in de 2e klasse D.

 

Naast Henk Hoogweg, waren Dick den Hollander, Pieter Goedbloed en Sander de Hollander binnen de redactie intensief betrokken bij de totstandkoming van deze nieuwe presentatiegids. Uiteraard werd ook dit keer vormgeving, opmaak en drukwerk verzorgd door onze hoofdsponsor Drukkerij Van de Sande.

 

Redactie Presentiegids

 

 


Terug naar de vorige pagina.