RKDEO gaat duurzaam!! Wie helpt?

zondag, 30 september, 2018 - 11:00

We zijn als vereniging van plan om de energiebehoefte van ons complex eens goed tegen het licht te houden. Samen met de renovatie van het dak van de sporthal denken we bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen op dit dak. Een nieuwe uitdaging, na het herstel van het clubgebouw na de brand, voor de bouwcommissie.

De bouwcommissie heeft echter onvoldoende kennis in huis om dit zelfstandig op te pakken. We zijn daarom op zoek naar een ouder of lid die vanuit zijn kennis van verduurzaming en installatie techniek ons daarbij wil helpen. Wie vindt het leuk om met deze, voor de vereniging onmisbare commissie, samen aan dit project te werken. Het onderwerp zal de komende tijd maandelijks terugkomen op de agenda van de commissie. Heb je de kennis en enthousiasme om betrokken te worden bij dit project neem dan even contact op met ondergetekende.

Julian Hooijmans (julianhooijmans@hotmail.com) bestuurslid accommodatie zaken en lid van de bouwcommissie


Terug naar de vorige pagina.