Kledingshop/pasgelegenheid

vrijdag, 5 oktober, 2018 - 09:09

 

Het openen van de kledingshop c.q. pasgelegenheid heeft wat op zich laten wachten. De reden is eerder kenbaar gemaakt en nog steeds zoeken we versterking voor het vrijwilligersteam die dat voor hun rekening willen nemen. Vrijwilligers die hier iets in willen betekenen kunnen zich nog steeds melden via secretariaatsrkdeo@gmail.com.

 

Met het huidige team gaan we wel van start en wel op woensdag 10 oktober van 17:00 tot 19:00 uur. Dan is de eerste gelegenheid om te grote of te kleine broeken en kousen om te ruilen voor wel passende exemplaren. Alleen GEWASSEN broeken en kousen kunnen worden omgeruild.

 

Tevens is er gelegenheid zijn om de kleding uit de RKDEO-assortiment te passen waarna het individueel op de website van Voetbalshop kan worden aangekocht. Volledige teams kunnen de bestelling via RKDEO laten verlopen en kunnen de bestelling na passen doorgeven aan de aanwezige vrijwilligers.

 

De tweede mogelijkheid voor bovenstaande wordt geboden op zaterdag 13 oktober van 09.00 - 11:00 en van 13:00 - 15.00 uur. De kledingshop/pasgelegenheid bevindt zich op de 1e etage van het clubgebouw, commissiekamer 2.

 

Voor alle duidelijkheid: dit geldt niet voor de wedstrijdshirts. Eventuele aanvulling van grotere/andere wedstrijdshirts verloopt via de coördinatoren.

 

 

De kledingcommissie van RKDEO


Terug naar de vorige pagina.