Drukkerij van de Sande verlengt contract als hoofdsponsor

maandag, 15 oktober, 2018 - 21:36

 

In juni werd met Drukkerij van de Sande overeenstemming bereikt om ook in het seizoen 2018-2019 op te treden als hoofdsponsor van RKDEO. Dat betekent o.a. dat het Nootdorpse bedrijf ook dit seizoen met haar bekende Sandedruk logo weer zichtbaar is op de shirts van RKDEO 1. Daarnaast ging Drukkerij van de Sande een nieuwe 3-jarige overeenkomst aan als leeftijdsponsor van de JO15 en JO14 teams, waardoor zij minimaal 3 seizoenen lang ook op de shirts van deze teams zichtbaar zal zjn. Bij een recente sponsorbijeenkomst werden de contracten voorzien van een handtekening. Eric van de Sande en Raymond van de Sande en secretaris Wim de Bruijn waren zichtbaar blij dat de afspraken nu ook officieel vastgelegd konden worden. RKDEO is Drukkerij Van de Sande zeer erkentelijk voor haar flinke ondersteuning en hoopt er op dat de sponsoring voor de heren naar tevredenheid zal verlopen.

 

RKDEO Sponsorcommissie

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.