Derde helft Oliveo-RKDEO

zondag, 28 oktober, 2018 - 19:20

 

Na afloop van de dorpsderby Oliveo-RKDEO, die door RKDEO met 1-3 werd gewonnen, organiseerde Oliveo de bekende “derde helft”. Normaal gesproken wordt op zondag gespeeld maar bij wijze van experiment werd de dorpsderby gespeeld op zaterdagmiddag, de aftrap was 16.00uur. Na afloop de bekende derde helft met  muziek, een hapje en een drankje.

 

Oliveo aanvoerder Gerben Pels had na de wedstrijd zijn kicksen ingewisseld voor een koksmuts en zorgde voor de bediening.
 

bron: Twitteraccount @svRKDEO

 

Na afloop van elke RKDEO 1 wedstrijd wordt een “Man of the Match” door RKDEO bestuurders bekend gemaakt. Ondanks het verlies van Oliveo was Oliveo voorzitter John Weijgertse toch bereid om samen met RKDEO voorzitter Hans van Noppen de “Man of the Match” speler van RKDEO bekend te maken en de bijbehorende cadeaubon van Slijterij De Helm uit te reiken.
 

 

In de latere uurtjes werd in het clubgebouw de dorpsderby Oliveo-RKDEO opnieuw gespeeld, nu op een iets kleiner speelveld en met minder spelers. Naar verluid heeft Oliveo deze wedstrijd wel gewonnen maar deze winst leverde helaas geen punten op.
 

 

Voor aanvang van de wedstrijd Oliveo-RKDEO werd Guy Luscuere gehuldigd voor 150 wedstrijden in Oliveo-1. Voorgaande twee speeljaren droeg Guy de kleuren van RKDEO en was dit jaar weer terug op het oude Oliveo nest.
 

 

Na afloop van de wedstrijd weer goede vrienden, Guy Luscuere samen met RKDEO doelman Dennis Hendriks
 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.