Laat niet als dank…………………

maandag, 29 oktober, 2018 - 16:14

 

RKDEO is een club waar normen & waarden belangrijk zijn. Vrijwilligers zijn daarbij een onmisbare schakel om de club naar behoren te laten functioneren. 

 

Onder andere worden bar/keukenwerkzaamheden door vrijwilligers uitgevoerd. Met name tijdens het weekend zijn er periodes dat de werkdruk behoorlijk hoog is. Erg prettig is het dan ook dat leden/bezoekers de bereidheid tonen om door hun veroorzaakte rommel netjes op te ruimen. 

 

Dit laat met name de laatste tijd zeer te wensen over. Steeds vaker worden medewerkers geconfronteerd met achtergelaten glazen/flesjes/blikjes etc. Zowel in het clubgebouw als in de directe omgeving.

 

De vrijwilliger is er om u van dienst te zijn, er zijn echter grenzen. Gedraag je alsof je thuis bent in ons clubhuis en ruim zelf je rommel op. Er staan voldoende afvalbakken en gebeurt er eens een ongelukje, stoffer en blik en/of vaatdoek zijn achter de bar verkrijgbaar. Laten we trachten het voor eenieder leuk en werkbaar te houden.

 

Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.

 

RKDEO barcommissie.

 


Terug naar de vorige pagina.