RKDEO selectie verzorgt perfect diner bij restaurant Buytenhout

dinsdag, 27 november, 2018 - 12:49

 

Afgelopen vrijdagavond organiseerde de RKDEO heren selectie wederom een diner ter financiering van het trainingskamp in Benidorm. Deze keer niet in het eigen clubgebouw maar in Restaurant Buytenhout, gelegen aan de Nootdorpse Dobbeplas.

Alle gasten werden bij de entree welkom geheten door aanvoerder Rob van Hagen en door een van de selectie spelers naar hun tafel begeleid. In een bijzonder gezellige sfeer werden door de selectiespelers de drankjes opgenomen en geserveerd. Nadat iedereen binnen was en de zaal nagenoeg afgeladen vol zat hield Van Hagen een kort welkomswoordje en bedankte alvast iedereen voor hun aanwezigheid en bijdrage aan het trainingskamp en wenste iedereen een smakelijke voortzetting.

 

Ondertussen hadden de selectie spelers de menukaarten uitgedeeld en de bestellingen opgenomen en werd de soep uitgeserveerd die voortreffelijk smaakte. Hierna werd het hoofdgerecht geserveerd en waren alle buikjes goed gevuld.

Voor het toetje nam bestuurslid TC-zaken Jan Greeve even het woord en bedankte de selectie voor de geweldige leuke avond en het voortreffelijke diner. Aanvoerder Rob van Hagen bedankte Buytenhout gastheer Wim Theunissen en natuurlijk moest er even een foto gemaakt worden van de bedieningsbrigade. Ook kon Van Hagen mededelen dat 4 bedrijven het trainingskamp ondersteunen met een financiƫle bijdrage: Drukkerij Van de Sande, Vietech, Tomorrow en Vermogen in Balans.

 

Hierna werd per tafel een geweldig smakelijk Grand Dessert geserveerd en was helaas de avond ten einde en ging iedereen met een goed gevoel richting huis.

© SdH

 

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.