Kerstwens 2018

zondag, 6 januari, 2019 - 14:30

 

Wij wensen al onze leden, donateurs en relaties hele fijne kerstdagen, een gezellige jaarwisseling en vanzelfsprekend ook alvast een mooi en gezond 2019 toe.

Graag ontmoeten wij u allen bij de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2019, aanvang 16:00 uur.

 

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie is er de in ere herstelde wedstrijd tussen oud-RKDEO 1 tegen huidig RKDEO 1. De aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

 

Bestuur RKDEO

 

Nieuwjaarswedstrijd 6 januari 2019

Huidig RKDEO-selectie – Oud RKDEO-selectie

 

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie is er de in ere herstelde wedstrijd tussen oud-RKDEO 1 tegen huidig RKDEO 1.

 

Leider John de Hollander heeft Fred Schilperoort bereid gevonden op te treden als trainer/coach, Mike Kerklaan is de verzorger.

Schilperoort en de Hollander hebben een fitte selectie van ruim 20 spelers samengesteld om de strijd aan te gaan met de huidige selectie. Tot de oud-spelers behoren o.a. Dick den Hollander, Rene van der Knaap, Eric Mooijman, Ferry de Hollander, Ewout Fonkert, Rick de Bruijn, Bart van de Sande, Michel Rolvink. Bovengenoemde namen zijn nog steeds regelmatig op de velden en in de zaal van RKDEO te bewonderen en zullen het de selectie van Corne van Doorn en Ron Bentvelzen zo lastig mogelijk maken.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Mike de Bruijn, geassisteerd door zijn broer Rick de Bruijn en Michiel Bas. De aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur. Aansluitend is de Nieuwjaarsreceptie.

 


Terug naar de vorige pagina.