RKDEO-selectie belegt trainingskamp in Benidorm

zondag, 30 december, 2018 - 20:20

 

RKDEO verblijft met haar selectie waaruit haar 1e en 2e senioren selectieteams samengesteld worden van vrijdag 11 tot en met maandag 14 januari in het Spaanse Benidorm. Met een groep van 52 personen, waar ook sponsors en een aantal supporters deel van uitmaken, wordt vrijdagmorgen vroeg vanaf Eindhoven Airport gevlogen. Ook drie spelers uit RKDEO JO19-1 behoren tot de selectie die zich zal voorbereiden op de 2e seizoenshelft, als extra stimulans voor deze talenten. RKDEO 1 sloot de 1e seizoenshelft af op plaats 2 in de 2e klasse D, RKDEO 2 bezet na 11 wedstrijdrondes een middenmootpositie in de reserve Hoofdklasse. JO19-1 bezet als debutant in de 4e divisie een gedeelde 4e positie. In Benidorm wordt er 2 x getraind en een oefen drieluik gespeeld tegen de 2e klassers Woudenberg en Tholense Boys. Daarnaast staan er diverse activiteiten op het programma in het kader van teambuilding. Er wordt gelogeerd in 4* hotel Flamingo Oasis en de trainingsvelden zijn op loopafstand.  

 

Het trainingskamp wordt gefinancierd door een eigen bijdrage van spelers en staf en een bijdrage van de vereniging. Daarnaast organiseerde en verzorgde de selectie een diner voor genodigden waarmee inkomsten gegenereerd werden. Een aantal sponsors zorgde uiteindelijk voor een sluitende begroting. Dank is in dat kader verschuldigd aan: Drukkerij van de Sande, Vietech, Tomorrow, Geers Zonwering, Koolschijn Bouwmaterialen en Keukens, Vermogen in Balans, Brouwer Tours en Restaurant Buytenhout.

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.