Ophalen oud papier

maandag, 31 december, 2018 - 14:35

Bijna alle huishoudens zijn half december 2018 ´verrast´ met de aankondiging dat de gemeente Pijnacker-Nootdorp – Avalex vanaf begin januari 2019 zal beginnen met de uitrol van blauwe containers voor het inzamelen van oud papier. Die uitrol is overduidelijk in strijd met de afspraken die de verenigingen en organisaties die oud papier ophalen met de gemeente hebben gemaakt. Het regent inmiddels protesten, zowel van individuele huishoudens als van organisaties en verenigingen. In de eerste editie van De Eendracht van 2019 zal een brief worden gepubliceerd die aan de gemeente namens tal van organisaties is gezonden. Als u de blauwe container niet wenst te ontvangen, wordt u aangeraden daar vooraf bezwaar tegen aan te tekenen.

RKDEO gaat door met het periodiek ophalen van oud papier volgens het geldende schema. Ook blijven de groene containers bij het clubgebouw staan. De inzameling van oud papier door RKDEO komt ten goede aan de jeugdafdeling. 

Zie ook de link:

https://pijnacker-nootdorp-actueel.nl/bezwaar-tegen-papierbak-in-de-tuin/


Terug naar de vorige pagina.