RKDEO stelt Wesley Epskamp aan als nieuwe hoofdtrainer

zondag, 6 januari, 2019 - 23:25

 

RKDEO heeft voor het nieuwe seizoen 2019-2020 Wesley Epskamp aangesteld als hoofdtrainer. Epskamp is daarmee de opvolger van de huidige hoofdtrainer Corné van Doorn.


Wesley Epskamp, 31 jaar en woonachtig in Nootdorp, is al jarenlang actief bij RKDEO als trainer van jeugdselectie-teams en de laatste drie seizoenen ook als Hoofd Opleiding. Hij had daarmee een belangrijk aandeel in de promoties van de JO19-1 en JO17-1 teams naar het 4e divisie niveau. Daarnaast was Epskamp ook twee seizoenen de assistent van vorige hoofdtrainer Jeroen Struijs en dus al intensief betrokken bij training en coaching van RKDEO 1, dat vorig seizoen maar net naast promotie naar de 1e klasse greep. In die periode was hij als coach ook verantwoordelijk voor het 16-23 jaar team, dat twee seizoenen achter elkaar de finale van de Delftse Competitie bereikte en vorig seizoen zelfs de titel pakte. Zelf was hij als voetballer actief voor SV Nootdorp, jeugdselectieteams van DHC en DSVP en natuurlijk bij RKDEO zelf.

RKDEO heeft een seniorenselectie met zeer veel jonge en zelfopgeleide spelers. Wesley Epskamp heeft in zijn functies bij RKDEO met veel van deze spelers al gewerkt. Wij zijn verheugd dat wij hem, met deze ruime ervaring binnen de vereniging, in het aankomende seizoen de eindverantwoordelijkheid voor de seniorenselectie kunnen toevertrouwen en wensen hem daarbij succes en plezier toe.
 

Bestuur en TC sv RKDEO


Terug naar de vorige pagina.