RKDEO in Benidorm (dag 1)

zaterdag, 12 januari, 2019 - 10:35

 

Meer foto's kijk hier  (bijgewerkt)

 

In de hele vroege ochtend van vrijdag 11 januari verzamelde een groep van 52 personen zich bij RKDEO voor vertrek naar Benidorm. Spelers en staf van de mannen selectie, aangevuld met TC, sponsors en supporters  waren allemaal op tijd uit hun bed gekomen om zich door een touringcar van Brouwer Tours te laten vervoeren naar Eindhoven. Want daar vertrok om 7 uur het vliegtuig dat het gezelschap na een zeer snelle vlucht 2 uur later veilig afleverde in Valencia. Na een busrit van ca. 1,5 uur werd eindbestemming Benidorm bereikt, waar ook weer vlot ingecheckt kon worden in het grote hotel Flamingo Oasis.

Al wat eerder dan oorspronkelijk gepland, stond de eerste training op het programma. De stijfheid en vermoeiende reis was al snel vergeten en de meegereisde supporters en sponsors konden in het zonnetje genieten van een prima training. ’s Avonds na het diner stond er een kaartavond geprogrammeerd. Naar grote waarschijnlijkheid bereikte daarna iedereen zijn hotelkamer om te kunnen genieten van een welverdiende nachtrust na een vermoeiende 1e dag.

Diverse  sponsors maken dit trainingskamp mede mogelijk. Dank is in dat kader verschuldigd aan: Drukkerij van de Sande, Vietech, Tomorrow, Geers Zonwering, Koolschijn Bouwmaterialen en Keukens, Vermogen in Balans, Brouwer Tours en Restaurant Buytenhout.

 

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.