RKDEO in Benidorm (dag 2)

maandag, 14 januari, 2019 - 08:40

 

Meer foto's van de wedstrijd RKDEO - Tholense Boys kijk hier

Meer foto's van de wedstrijd RKDEO - Woudenberg kijk hier

 

Zaterdag 12 januari stond in het teken van oefenwedstrijden voor RKDEO 1 en 2. Maar na een goed ontbijt werd er eerst gestart met een flinke wandeling over de kilometerslange boulevard van Benidorm en de terugweg werd over het strand afgelegd.

Na de lunch stond de bus klaar om de hele selectie en supporters te vervoeren naar het fraaie sportcomplex van La Nucia. RKDEO 2 mocht 45 minuten aan de bak tegen zaterdag 2e klasser Tholense Boys 1. Op papier een hele pittige tegenstander, maar RKDEO 2 speelde een prima wedstrijd tegen een tegenstander die overigens nauwelijks over 11 fitte spelers kon beschikken. De wedstrijd werd door het 2e zeer verdiend met 1-0 gewonnen, dankzij een doelpunt van Leon de Groot die van een meter of 20 fraai uithaalde en de bal in de verre hoek zag vliegen.

Daarna was het de beurt aan RKDEO 1 dat na onderling overleg met de tegenstander Woudenberg 2 x 35 minuten aan de bak mocht. Woudenberg is koploper in de zaterdag 2e klasse. Ook RKDEO 1 speelde een zeer goede partij en had voor rust al een 2-0 voorsprong na doelpunten van Luuk Goedbloed en Irian Boeschoten. Kort na rust benutte aanvoerder Rob van Hagen een penalty en was het dus 3-0. Na wat concentratieverlies scoorde Woudenberg in de loop van de 2e helft nog 2x tegen, maar RKDEO speelde de wedstrijd probleemloos uit en had eigenlijk nog een aantal kansen om de voorsprong verder uit te breiden. Het eerste duel van 2019 werd dus met 3-2 gewonnen. JO19-1 speler Jesper Vergunst debuteerde voor RKDEO 1.

Rond half 6 in de middag zat het voetbalprogramma erop en werd teruggereisd naar het hotel. Na een welverdiende avondmaaltijd kreeg de selectie vrijaf om zich te kunnen vermaken in het uitgaansleven van Benidorm. Daar werd uiteraard flink gebruik van maakt, door de een net iets langer dan door de ander.

 

Diverse  sponsors maken dit trainingskamp mede mogelijk. Dank is in dat kader verschuldigd aan: Drukkerij van de Sande, Vietech, Tomorrow, Geers Zonwering, Koolschijn Bouwmaterialen en Keukens, Vermogen in Balans, Brouwer Tours en Restaurant Buytenhout.

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.