RKDEO in Benidorm  (dag 3)

dinsdag, 15 januari, 2019 - 12:49

 

Meer foto's kijk hier

 

Ook op de derde dag van het trainingskamp in Benidorm werd de selectie weinig sportieve rust gegund. Ondanks een vermoeiende nacht, was de hele groep weer paraat om in de ochtend een voetvolley-  en beachsoccer toernooitje op het strand van Benidorm te spelen. Opvallend veel wandelaars bleven op de boulevard in bewondering stilstaan, dus het niveau moet hoog geweest zijn.

Na een stevige wandeling terug naar het hotel stond de lunch al weer op het programma. Voor de  middaguren was er ook weer inspanning geprogrammeerd. De voltallige selectie mocht zich bewijzen op de tennis- of de padelbaan. Padel is een mix van squash en tennis en wordt gespeeld met korte rackets op een met zand in gestrooide viltvloer. Ook deze activiteit leverde een prima schouwspel op waarbij zelfs alle spelers die in de hersteltraining zitten, lieten zien op de weg terug te zijn.

 

 

Na het diner stond er voor het hele gezelschap een voetbalquiz op het programma. De groep werd in groepjes verdeeld en hoe moeilijk de vragen ook waren, er werd flink nagedacht en overlegd om tot de goede antwoorden te komen.  Na deze oefening voor het hoofd, was er ook nog ruimte om de laatste avond in Benidorm naar eigen behoeftes in te vullen. Dat is uiteraard ook weer gelukt en zo werd de basis gelegd voor de laatste dag. Wordt vervolgd!

 

Diverse  sponsors maken dit trainingskamp mede mogelijk. Dank is in dat kader verschuldigd aan: Drukkerij van de Sande, Vietech, Tomorrow, Geers Zonwering, Koolschijn Bouwmaterialen en Keukens, Vermogen in Balans, Brouwer Tours en Restaurant Buytenhout.

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.