IN MEMORIAM BART VAN VEEN

maandag, 4 maart, 2019 - 16:22

Opnieuw een lege stoel bij onze onderhoudsploeg op maandagmorgen en bij alle viswedstrijden.

Vrijdag j.l. bereikte ons het bericht dat ons bekende lid Bart van Veen was overleden.

Wie kende als RKDEO-lid Bart niet. Immer goedlachse Bart die altijd klaar stond wanneer er een beroep op hem gedaan werd. Met name wanneer er acute hulp nodig was bij onze schoonmaakploeg, bij Bart kon je altijd terecht. Met zijn bekende glimlach voerde hij zijn werkzaamheden uit, alles was mogelijk bij hem.

Jaren heeft Bart er voor gezorgd dat de papier containers gesloten en weer geopend werden. Een overigens zeer ondankbare taak, RKDEO is er blij mee geweest.

Zelf heb ik met Bart mogen voetballen en wij waren in onze jaren echt geen gemakkelijke jongens. Bart was een uitzondering, toen al met de reeds gememoreerde glimlach, waar nodig suste hij de zaak wel even. In die voetbaljaren hadden wij wel vijf ‘van Venen’ in ons team. Wanneer er een spelerskaartje vergeten was zei Bart, dit los ik wel op. Naar buiten, na tien minuten weer terugkomen, de scheids in functie kon het meestal niet meer volgen en Bart maar lachen.

Zeker bij de Viscommissie zullen wij Bart gaan missen, één en ander bleek reeds bij de gehouden activiteiten. Bart was een graag geziene gast en een fijn lid van RKDEO waar wij tros op waren.

Jammer dat zijn gezondheid hem in de steek ging laten, hij had daar zichtbaar moeite mee.Vissen, kaarten, voetballen met zijn kleinkinderen, daar kon hij intens van genieten.

Helaas moeten wij afscheid nemen van Bart. In herinnering zullen wij hem echter nimmer vergeten.

Wij wensen zijn echtgenote Adrie, kinderen, kleinkinderen alle sterkte in deze moeilijke tijden.

Bart rust zacht en namens geheel RKDEO bedankt.

 

Hans van Kippersluis, oud bestuurslid en collega op het veld.

 

Terug naar de vorige pagina.