Twee toppertjes van RKDEO bij KNVB.

zaterdag, 9 maart, 2019 - 09:58

In de JO10-1 vorig jaar en de JO11-1 dit jaar spelen  Nassira Akachar en Daisy de Zwart wekelijks hun wedstrijdjes bij de jongens. Komt u maar eens kijken en u zult smullen van hun talent.
Maar wist u ook dat zij regelmatig bij de KNVB voetballen. Eerst speelden zij bij de KNVB Zuid-Holland, maar het afgelopen jaar hebben zij allebei bij de beste 16 meisjes van de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland gespeeld. Dat heet KNVB-overstijgend. Ze trainen en spelen dan vaak op zondagochtend bij Floreant in Boskoop. We zijn als TC ook eens gaan kijken. We zagen een professionele organisatie KNVB-meisjesvoetbal. Veel coaches langs de lijn en een van de coaches was Annabel van Toorenburg, bij RKDEO ook niet onbekend. Onze twee toppers zijn dus in goede handen. Natuurlijk moet je wel wat van jezelf laten zien hier. Je moet niet te bescheiden zijn. Maar ook het samenspel is natuurlijk erg belangrijk. Het allerbelangrijkste is dat beide meiden plezier uitstralen als ze aan het voetballen zijn. Dat -en een beetje geluk- bepaalt uiteindelijk ook vaak of iets lukt of niet. Ga zo door, Daisy en Nassira, jullie zijn echte toppertjes!!

 

 


Terug naar de vorige pagina.