Jeugdvoetbaldagen van Double Sports

zondag, 17 maart, 2019 - 17:29

 

Dinsdag 30 april, woensdag 1 en donderdag 2 mei 2019.

In de meivakantie vinden de Jeugdvoetbaldagen van Double Sports weer plaats op de accommodatie van sv RKDEO. De deelnemers hebben de mogelijkheid om in de meivakantie drie dagen deel te nemen. Op dinsdag 30 april, woensdag 1 en donderdag 2 mei wordt er iedere dag getraind en staat de begeleiding van Double Sports klaar voor alle deelnemers. Bij aankomst ontvangen alle deelnemers een mooi voetbaltenue bestaande uit shirt, broekje en kousen. Tijdens de Jeugdvoetbaldagen krijgen de deelnemers training van ervaren voetbaltrainers, die zich volledig inzetten om iedereen zoveel mogelijk te laten genieten van het voetbalspelletje en te ontwikkelen op het gebied van voetbal. Bovendien maken de deelnemers kans op mooie prijzen.

In verschillende voetbalspelvormen beleven de deelnemers allerlei facetten van het voetbal, waarbij de nadruk ligt op plezier. Wij zorgen er samen voor dat iedereen elke dag weer lachend van het veld komt.

De Double Sports Jeugdvoetbaldagen zijn ontwikkeld tot een gevarieerd programma voor zowel jongens als meisjes, dat zich richt op verschillende leeftijdscategorie├źn. De leeftijdscategorie├źn worden zoveel mogelijk ingedeeld in de onderstaande groepen (bij de indeling wordt rekening gehouden met vriendjes en vriendinnetjes):

Mini - F: Onder 7
Groep I: Onder 9
Groep II: Onder 11
Groep III: Onder 13
Groep IV: Onder 15

De voetbaldagen beginnen elke dag om 10.00 uur en eindigen omstreeks 16.00 uur. Tussen de voetbaltrainingen door krijgen de deelnemers een lunch en er staat altijd wat te drinken klaar. Vanaf 09.30 uur gaan de kleedkamers open onder de tribune.

De kosten voor de Jeugdvoetbaldagen bedragen € 99,- inclusief voetbaltenue, trainingen, wedstrijden, lunches, drankjes tussendoor en een aandenken. Voor kinderen uit hetzelfde gezin wordt een prijs van € 80,- per deelnemer gerekend. Twee dagen deelnemen is ook mogelijk, de kosten hiervoor zijn € 70,- per deelnemer.

Wil je meer informatie neem dan contact op via info@doublesports.nl of bel naar 06 - 40 100 364.

Wij hopen ook jou te zien op dinsdag 30 april 2019!


Terug naar de vorige pagina.