Derby RKDEO 1- OLIVEO 1 op zaterdag 16 maart met gezellige 3e helft

dinsdag, 12 maart, 2019 - 19:28

 

Dit weekeinde staat er weer een heuse derby voor RKDEO 1 op het programma. In de competitie in de 2e klasse D komt nameliijk Oliveo 1 op bezoek. De heenwedstrijd die op 27 oktober j.l. in Pijnacker werd gespeeld leverde RKDEO na een goede 2e helft een 1-3 overwinning op. Die wedstrijd werd destijds op zaterdag einde middag gespeeld en besloten werd om ook de terugwedstrijd in Nootdorp op zaterdag in te laten plannen door de KNVB. Dus wordt de wedstrijd nu gespeeld a.s. zaterdag 16 maart, aanvang 17.00. Beide teams doen prima mee in de strijd om promotie naar de 1e klasse. RKDEO neemt de 3e plek in, Oliveo volgt met 2 punten minder en een wedstrijd meer gespeeld op plek 4. De wedstrijd van a.s. zaterdag heeft dus voor beide teams groe belangen en dat maakt nieuwe deze derby nog interessanter. 

 

Na afloop is er in ons clubgebouw volop gelegenheid om nog wat te eten, drinken en voor een extra stuk gezelligheid gaat de Haagse zanger Ronnie Ronaldo zorgen, die al heel wat sportkantines op zijn kop heeft weten te zetten. 

 

Twee goede redenen om er a.s. zaterdag bij te zijn: een spannende pot voetbal met hopelijk een goede afloop voor wie kijkt met een rood-witte bril, en een aantal gezellige uurtjes om na te praten met veel bekenden. Wees er dus bij en support RKDEO 1 in deze belangrijke wedstrijd!

 

RKDEO 1 selectie


Terug naar de vorige pagina.