Mattijs Manders (ADO Den Haag) en Hélène Hendriks (Fox Sports/Talpa) op sponsoravond RKDEO

BOEIENDE GASTEN, EEN DRANKJE EN EEN HAPJE, GEZELLIGHEID EN NETWERKEN
BENT U SPONSOR? MELDT U S.V.P. EVEN AAN:  sponsorcom@rkdeo.nl 

dinsdag, 23 april, 2019 - 20:59

 

Op dinsdag 23 april organiseert de sponsorcommissie van RKDEO weer haar jaarlijkse sponsoravond. Deze avond is bedoeld voor al onze sponsors, van klein tot groot. Het belooft een boeiende avond te worden o.l.v. van Jan Dirk Stouten, o.a. bekend als verslaggever van RTV Rijnmond. Op zijn eigen professionele manier zal Jan Dirk deze avond een 2-tal gasten aan de tand voelen.

 

 

En onze gasten van deze avond zijn Mattijs Manders, Algemeen Directeur van ADO Den Haag en Hélène Hendriks, sportverslaggever bij Fox Sports en het Champions League voetbal bij Veronica. Twee personen die werkzaam zijn in het betaalde voetbal, beiden deskundig op hun eigen terrein. Manders wist ADO Den Haag vanuit een hectische periode met de Chinese eigenaar Wang naar een meer stabiele periode te loodsen, Helene Hendriks heeft in snel tempo een belangrijke rol verworven in programma’s over het nationale en internationale topvoetbal en interviewt wekelijks trainers en spelers van naam en faam. Incidenteel hebben beiden in hun werk ook met elkaar te maken. Zo interviewde Hendriks op 8 april 2018 Mattijs Manders voor Fox Sports, https://www.foxsports.nl/video/2844935/manders-begrijp-het-ergens-wel/

 

 

 

 

Graag ontvangen we al onze sponsors dus op 23 april a.s. vanaf 20.00. Koffie en thee staan voor u klaar. Het programma begint om 20.30 uur en zal, onderbroken door een pauze, duren tot ca. 22.00. Daarna praten we graag gezellig met u na, onder het genot van een drankje en klein hapje.

Om vooraf een goed beeld te hebben van het aantal aanwezige personen, stellen we het erg op prijs als u uw komst zou willen melden. Dat kan per e-mail via sponsorcom@rkdeo.nl

 

RKDEO Sponsorcommissie

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.