RKDEO 50-Uurs Marathon 28-29-30 juni 2019

zaterdag, 20 april, 2019 - 21:52

 

Het is alweer vijf jaar geleden dat we de laatste 50 uurs Marathon hebben gehouden. Tijd voor de commissie om weer uit het stof te komen, mouwen op te stropen en iedereen weer te enthousiasmeren. Deze fantastische traditie houden we nu voor de 8e keer. De eerste keer was naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van RKDEO.

Inmiddels is dit evenement uitgebreid met meerdere sportverenigingen uit Nootdorp die (in)direct binding hebben met RKDEO. Dit zijn de Biljart, de Visclub, de Dartclub,  Badmintonvereniging DEO en een Klaverjasclub, deze laatste is overigens voor de gelegenheid tijdelijk opgericht. Er wordt niet alleen 50 uur gevoetbald, maar ook gedart, gebiljard, gevist, gebadmintond en geklaverjast. En niet geheel onbelangrijk er is 50 uur EHBO aanwezig, de bar is 50 uur bezet voor een hapje en drankje en we hebben 50 uur gevuld met muziek afgewisseld door een groep enthousiaste DJ’s. Het gehele weekend en tijdens de voorbereidingen kun je iedereen volgen op Facebook: RKDEO 50 uurs marathon en Instagram: 50 uurs marathon RKDEO.

Alle leden kunnen zich weer inschrijven voor dit evenement. Maar ook  voor niet leden is er de mogelijkheid deel te nemen. Ze kunnen inschrijven bij Darten, maar dan wel met een lid van de dartvereniging. Biljarters mogen zich ook aanmelden. Op zondag is het familiedag bij badmintonvereniging DEO. En in het bijzonder zijn we nog op zoek naar enthousiaste klaverjassers. Inschrijven voor iedereen kan middels: marathon@rkdeo.nl Of gewoon bij RKDEO een briefje in de bus gooien t.a.v. Marathon Commissie met je voor- en achternaam, je telefoonummer en de activiteit waarin je interesse hebt. Wij zullen dan contact met je opnemen .

Later volgt meer informatie met het volledige programma en alle leuke extra activiteiten.

 

Voor meer informatie kun je eveneens mailen naar marathon@rkdeo.nl.

 

RKDEO Marathon commissie

 


Terug naar de vorige pagina.