RKDEO 6 plaatst zich voor halve finale KNVB beker

vrijdag, 26 april, 2019 - 15:58

 

Woensdagavond 24 april speelde RKDEO de kwartfinale tegen streekgenoot Forum Sport 5 voor een plek in de halve finale van het bekertoernooi. Na een spannende wedstrijd stond het 1 tegen 1 en moesten penalty’s via het ABBA systeem de beslissing brengen.  Bij 4 -4 kreeg RKDEO de eerste kans op de overwinning maar door alle spanning werd er gemist. Bij de stand 7 – 7 kwam de tweede mogelijkheid en die werd benut. De ontlading was groot en de winst werd uitbundig gevierd.
 Zondag 5 mei staat de halve finale gepland tegen het 2e elftal van Victoria 04. De mannen van trainer Ronald Flinterman spelen thuis om 14:00 uur. Naast de kans op de beker staat RKDEO 6 er ook goed voor in de competitie. Het team heeft de minste verliespunten maar wel 5 wedstrijden achterstand op de koploper. Alles is nog mogelijk om het kampioenschap van vorig jaar te evenaren. Mannen, succes de komende weken! Een enthousiaste supporter! 

Terug naar de vorige pagina.