Wendy Rietveld keert terug bij RKDEO

donderdag, 9 mei, 2019 - 09:28

 

De Technische Commissie is blij te kunnen melden dat Wendy Rietveld terugkeert bij de vrouwenafdeling van RKDEO. Zij zal komend seizoen het eerste vrouwenelftal weer vertegenwoordigen als hoofdtrainer, en zal daarnaast ook weer aan de slag gaan als Hoofd Jeugd Opleidingen Meisjes. 

Wendy heeft het afgelopen seizoen veel nieuwe ervaringen opgedaan bij de jeugdopleiding van Feyenoord. Hier zijn zij na gezamenlijk besluit overeengekomen om ieder een andere weg in te slaan. Na het bericht dat de huidige hoofdtrainer, Bram Beezemer, heeft aangegeven zijn trainerschap niet te verlengen heeft Wendy direct weer contact gezocht met RKDEO. 

Gezien de fijne samenwerking in het verleden kijken wij er erg naar uit om weer met Wendy te mogen samen te werken. 

Wij willen Bram Beezemer graag heel erg bedanken voor zijn inzet en passie welke hij iedere week weer uitstraalde op en naast het veld. Daar waar de punten in het begin van het seizoen nog schaars waren heeft Bram het voetbal verfijnd en is de huidige positie een podium plaats. Bram, bedankt! 

We zijn nog op zoek naar een assistent trainer die samen met Wendy de vrouwenselectie zal vertegenwoordigen. We zoeken een trainer wie op dinsdagavond gezamenlijk met Wendy training geeft, op donderdagavond de training van de tweede groep op zich zal nemen en op zondag het tweede vrouwenelftal zal coachen tijdens wedstrijden. Voor meer informatie of interesse kan er contact worden opgenomen met Carine Greeve, carine.greeve@outlook.com of 06-40996144. 

 

Terug naar de vorige pagina.