DEO-dag – Zondag 9 Juni (1e Pinksterdag)

zaterdag, 18 mei, 2019 - 23:12

 

De voorbereidingen voor de DEO-dag van dit jaar zijn begonnen. De groep vrijwilligers o.l.v. Pieter Braat is nu een aantal keren bij elkaar geweest om de taken te verdelen en af te spreken. Gezien de korte voorbereidingstijd kan het zijn dat het programma iets beknopter wordt als andere jaren, maar de groep doet haar best een zo compleet mogelijk programma neer te zetten. Dit programma zal op korte termijn bekend worden gemaakt. Hou de datum dus vrij in uw agenda voor de DEO-dag!

Er hebben zich al wat mensen opgegeven om mee te helpen met allerlei dingen maar als er meer zijn die willen helpen kunnen ze contact opnemen met Pieter op 06-50203902. Zodra we dan de planning rond hebben horen zij zsm hoe ze kunnen helpen.

De DEO-dag commissie.

 

Terug naar de vorige pagina.