RKDEO begroet nieuwe gezichten uit eigen gelederen en van buitenaf

 

Wesley Epskamp, vanaf aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van RKDEO, zal met een flink aantal nieuwe gezichten in zijn selectie van start gaan. Uiteraard levert de jeugdopleiding weer een flink aantal talentvolle spelers af, die nagenoeg allemaal vanaf de jongste jeugd bij de club actief zijn en zich het afgelopen seizoen met RKDEO JO19-1 in de top van de 4e divisie verder hebben kunnen ontwikkelen.

Irian Boeschoten: een linksbenige aanvallend ingestelde speler die op de posities 7, 10 en 11 goed uit de voeten kan, gezegend met een uitstekende techniek en doelgerichtheid, speelde het afgelopen seizoen al regelmatig in RKDEO 1 en liet zien het niveau meer dan goed aan te kunnen

Silvano Tarantino: sinds 2017 bij RKDEO, daarvoor uitkomend voor DHC en in de jeugdopleiding van Feyenoord, een rechtsbenige speler die op veel posities inzetbaar is, beschikt over een enorme drive en dynamiek, wil zich vooral focussen op de backpositie en zich hier verder door ontwikkelen, speelde de laatste weken diverse keren als invaller in RKDEO 1

Luc Vurens: talentvolle doelman, die een aantal seizoenen actief was in de jeugdopleiding van SPARTA Rotterdam, maar ook weer terugkeerde bij de club waar hij begon; beheerst alle facetten van het keepersvak en heerst in zijn doelgebied, werkt aan zijn herstel na een schouderoperatie en verwacht er bij het begin van de competitie volledig te staan

Jesper Vergunst: dynamische speler die op alle middenveld posities uit de voeten kan, goede techniek en goed inzicht, speelde ook nog in de jeugdopleiding bij Feyenoord, maar keerde weer terug bij RKDEO

Dean van Velzen: speelde op jongere leeftijd in de jeugdopleiding van bvo Excelsior Rotterdam, een allrounder in de verdediging, kan met zijn coaching veel toevoegen.

Tim Coenen: linksbenige centrale verdediger maar heeft ook ervaring op de linksback positie, sterk in de lucht en positioneel goed, zoekt graag de voetballende oplossingen

Cas Pellenbarg: rechtsbenige aanvaller, kan zowel centraal als op de flanken spelen, snel en doelgericht, kwam in de 2e helft van het seizoen goed terug van langdurend blessureleed

Stein van Dorp: al 1e jaar senior, maar speelde het afgelopen seizoen niet door verblijf in het buitenland, rechtsbenige centrale verdediger of rechtsback, groot, sterk en snel, popelt om zijn talent in de seniorenselectie te laten zien

 

Een 4-tal spelers maakt de overstap van andere verenigingen naar RKDEO:

Didier Dandlau: komt over van RKAVV, werd kampioen met RKAVV 2 in de reserve hoofdklasse en
maakte de afgelopen 2 seizoenen ook regelmatig minuten in RKAVV 1, doorliep daarvoor de jeugdopleiding  
van Forum Sport, centrum aanvaller of net achter de aanval, makkelijk scorend

Haitem el Marid: komt ook over van RKAVV, speelde in het verleden ook voor ADO Den Haag en Wilhelmus, aanvallende middenvelder met prima techniek en goed schot, wil zich bij RKDEO ontwikkelen tot een volwaardige 1e elftal speler

Junior Okorocha: speelde voor Omniworld (nu Almere City), DHC en afgelopen seizoen bij DVV Delft, waar hij door blessures en andere omstandigheden nauwelijks in actie kwam, aanvaller die zowel op de rechter- en linkerflank inzetbaar is, handig, snel, doelgericht

Izzy Rosini: gelukkig weer terug na een uitstapje van 1 jaar bij buurman SV Nootdorp, dat niet uitpakte zoals gewenst, was bij RKDEO al Speler van het Seizoen, komt het beste tot zijn recht als linker- en rechterverdediger, scherp in de duels, snel en komt graag op als verdediger

Met deze aanvullingen heeft hoofdtrainer zijn selectie behoorlijk op orde, maar er is nog wel ruimte voor 2 aanvallers met voldoende ervaring als senior.

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.