RKDEO bedankt stoppende hoofdsponsor Drukkerij van de Sande

zondag, 2 juni, 2019 - 21:20

 

De laatste competitiewedstrijd voor RKDEO  1, vorige week zondag thuis tegen XERXES DZB, betekende ook de laatste wedstrijd van de hoofdmacht in het tenue met logo-opdruk van hoofdsponsor Drukkerij van de Sande. Het Nootdorpse familiebedrijf was sinds de zomer 2013 aan RKDEO verbonden als hoofdsponsor. Na 6 seizoenen eindigt dit, maar Drukkerij van de Sande blijft nadrukkelijk de vereniging ondersteunen omdat al in de zomer van 2018 een driejarig contract getekend werd als leeftijdsgroep sponsor voor de JO14 en JO15 teams. In het afgelopen seizoen speelden dan ook 9 teams in een tenue met het logo van het bedrijf haar wedstrijden en dat zal ook de komende twee seizoenen het geval zijn.

Voor de wedstrijd gingen Hans en Eric van de Sande nog een keer op de foto met de spelersgroep en vertegenwoordigers van de sponsorcommissie en bestuur. Na de wedstrijd werd er nagepraat onder het genot van een drankje en vervolgens kregen de heren Van de Sande in het clubgebouw een ingelijst tenue aangeboden door Pieter Goedbloed, namens sponsorcommissie en bestuur van RKDEO.

RKDEO is Drukkerij van de Sande zeer erkentelijk voor de jarenlange ondersteuning als hoofdsponsor.  Bedankt , Hans, Eric en Raymond! Wij zijn erg blij dat het bedrijf ook de komende jaren als belangrijke sponsor aan de vereniging verbonden blijft.

 

Sponsorcommissie RKDEO

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.