Tomas Prieto Speler van het Jaar

vrijdag, 21 juni, 2019 - 22:20

 

Meer foto's kijk hier

 

Afgelopen vrijdagavond werd in Grandcafe 1837 het seizoen afgesloten door de dames- en heren selectie van RKDEO. Onder het genot van een stralende zon, drankje en een prima verzorgd hapje op de nieuwe hout gestookte BBQ werd gezellig nagepraat over het afgelopen seizoen.

Voorzitter Hans van Noppen nam aan het begin van de avond de microfoon om alle vrijwilligers te bedanken die staf en selectie ondersteunen met allerlei werkzaamheden en/of beschikbaar stellen van materialen/vervoersmiddelen.  Na de eerste serie plichtplegingen stond een voortreffelijk buffet klaar en werden allerlei gerechten bereidt op de houtgestookte BBQ.

Nadat alle buikjes gevuld waren nam van Noppen opnieuw de microfoon en nu werden een aantal personen bedankt die de vereniging gaan verlaten. Onder andere een aantal spelers, begeleiding, damestrainer Bram Bezemer en herentrainer Ron Bentvelzen. Allen kregen de hun toekomende eer en werden in de bloemen gezet.

Daarna kreeg Dick den Hollander de microfoon om de aankondiging te doen van Man of the Match van het jaar 2018-2019.

 

Tijdens elke wedstrijd van RKDEO wordt een Man of the Match gekozen welke gesponsord wordt door Slijterij de Helm uit Pijnacker. Elke speler krijgt punten tijdens de wedstrijden van RKDEO-1. Bij speelminuten of bankzitten pluspunten, bij rode- en/of gele kaarten minpunten. Uiteindelijk kwamen 35 spelers op de eindranglijst voor. Voorzitter van Noppen noemde vanaf nummer 35 Dani van Veen, Luc Vurens, Joeri van der Sande en Stefan Gravestijn allen met 1 punt tot de top-3 die hij naar voren haalde.  Uiteindelijk pakte Fabian Pak met 108 punten de derde plaats, Jordy Pronk met 109 punten de tweede plaats en Tomas Prieto met 153 punten Man of the Match 2018-2019. Uit handen van Dick den Hollander ontving Jordy Pronk de Dick Den Hollander Bokaal.

© SdH

 

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.