RKDEO 50uurs Sportmarathon 2019

 

Meer foto's kijk hier

(met dank aan John van de Sande voor een aantal foto's)

 

Afgelopen weekend is ter ere van het 85 jarig bestaan van SV RKDEO de lustrum 50uur sportmarathon gehouden. Vanaf vrijdag 28juni 18.00uur achter elkaar t/m zondag 30 juni 20.00uur 50 uur sporten. Na de opening van Mieke Hooijmans gingen de sporten van start, voetbal, badminton, biljarten, klaverjassen, darten, disco, demonstratie Dynamic Tennis, vissen (locatie scoutingterrein) en niet geheel onbelangrijk 50uur achter elkaar de bar open (helaas wel met alcoholslot).

Het was weer een groot feest met totaal bijna 500 sporters die het gehele weekend actief geweest zijn. Over vijf jaar doen we het nog een keertje overnieuw.

 

Hieronder een aantal foto's, kijk op de link voor alle foto's

(met dank aan John van de Sande voor een aantal foto's)

 


Terug naar de vorige pagina.