Inleveren clubkleding

zaterdag, 6 juli, 2019 - 20:16

 

Aan alle leiders en trainers.

 

Enige tijd geleden hebben jullie van de dames die de clubkleding coördineren een mailbericht ontvangen met een uitnodiging om de kleding die eigendom is van de vereniging in te leveren. Gelukkig is dit op grote schaal gebeurd. Maar nog niet iedereen heeft alles ingeleverd. Diegene die dit betreft verzoeken we vriendelijk dit zo snel mogelijk te doen. Neem hierover aub contact op met Daisy of Gine (zie email bericht wat je hebt ontvangen) om dit te organiseren.

Pas als iedereen heeft ingeleverd kunnen we de balans op maken en eventueel bestellingen doen. Hoe eerder dit kan hoe meer zekerheid dat we dit van de leverancier ook ontvangen voor aanvang van de competitie- en bekerwedstrijden.

 

Vriendelijk dank voor de medewerking Technische Commissie


Terug naar de vorige pagina.