Praktijk Vergne en BijDeHand nieuwe sponsor RKDEO

maandag, 8 juli, 2019 - 18:03

 

Praktijk Vergne en BijDeHand uit Nootdorp zijn een samenwerking met RKDEO aangegaan als pakketsponsor. Met een stevig exposure-pakket zullen beide organisaties zich presenteren op de diverse communicatie kanalen die de vereniging aan kan bieden zoals o.a. reclameborden, website en presentatiegids. 

 

Praktijk Vergne, heeft psychologen in dienst die zich richten op ondersteuning van kinderen en jongeren tot 18 jaar met leerproblemen, gedragsproblemen en/of ontwikkelingsproblemen. BijDeHand, biedt huiswerkbegeleiding en leerling ondersteuning voor kinderen en jongeren uit het basis- en voortgezet onderwijs. Dit gebeurt in de Dorpsstraat 60-62 in Nootdorp maar kan, bij voldoende animo, ook op RKDEO gegeven worden.  

 

Op 25 juni j.l. heeft Andrea Bos, Manager Educatieve Dienst voor beide organisaties, de sponsorovereenkomst ondertekend in het bijzijn van Ivar Schrijer, die namens de sponsorcommissie van RKDEO de voorafgaande gesprekken met Praktijk Vergne en BijDeHand voor zijn rekening nam. De samenwerking is afgesloten voor een periode van 3 seizoenen. RKDEO is bijzonder verheugd Parktijk Vergne en BijDeHand als nieuwe sponsor te mogen begroeten en kijkt uit naar een prettige samenwerking!

 

RKDEO Sponsorcommissie

Dossier: 

Terug naar de vorige pagina.