Clubgebouw en bar 

dinsdag, 9 juli, 2019 - 20:35

 

In de voetbalarme maand juli is het clubgebouw alleen op donderdagavonden geopend en wel vanaf 20:00 uur. De bardiensten worden, zoals al jaren het geval, uitgevoerd door de leden van de RKDEO Visclub. Over de openingstijden van clubgebouw en bar in de maand augustus wordt via de website nog nader bericht.

 

De barcommissie

 

 

Consumpties dienen vanaf heden altijd en door iedereen direct te worden afgerekend. Er wordt dan ook geen ‘gratis’ koffie meer geschonken aan mensen met een ‘RKDEO-jas’ waarvan sommigen ook wel eens zelf een kopje uit de automaat haalden. Consumpties worden verstrekt door het aanwezige barpersoneel en dus direct afgerekend met clubcard, pinpas of cash. Indien er geen barpersoneel aanwezig is, dan is het clubgebouw wellicht open maar de bar dus (nog) gesloten met andere woorden zelfbediening is niet toegestaan

 

Het bestuur


Terug naar de vorige pagina.