Betalen met de RKDEO Clubpas

 

De RKDEO Clubpas wordt u gratis aangeboden door Tankstations Jongeneel, gevestigd bij de afrit Nootdorp bij Van der Valk.

 

Wat zijn de gevolgen van de introductie van de RKDEO Clubpas

De prijzen die bij de bar gehanteerd worden, zullen stijgen met 7,5%. Echter kunt u een korting van 10% krijgen. Deze 10% korting kunt u als volgt verkrijgen:

-       Met het gebruik van de RKDEO Clubpas ontvangt u standaard 5% korting

-       Indien u opwaardeert via iDeal, kunt u extra bestedingstegoed ontvangen.

- Opwaarderen tussen de € 20 en € 99 geen extra credits.

- Opwaarderen boven de € 100, 5% extra credits, met een maximum van 5 credits.

 

Wat is de RKDEO Clubpas?
De RKDEO Clubpas is een veelzijdig betaalmiddel dat u het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kunt u bij RKDEO aan de bar afrekenen, u heeft dus geen contant geld meer nodig, wel zo veilig en gemakkelijk. Betalen met de RKDEO Clubpas levert u bovendien het nodige voordeel op, want u ontvangt 5% korting op alle (horeca)bestedingen in de kantine.

 

Hoe kunt u de RKDEO Clubpas aanvragen?

Wilt u een RKDEO Clubpas aanvragen, vul dan het formulier in. Onderaan kunt u dit formulier downloaden.
Een RKDEO Clubpas wordt alleen verstrekt door het invullen van het volledig formulier. Aan de bar zijn eveneens formulieren te verkrijgen.
Het formulier kunt u dan afleveren bij het Jean-Paul Pex, Ferry de Hollander, inleveren achter de bar of mailen naar clubpas@rkdeo.nl.

 

Bij vermissing bedragen de administratiekosten voor een vervangende RKDEO Clubpas € 10,-.

 

Hoe kunt u de RKDEO Clubpas opladen?

Na het invullen en inleveren van formulier voor ontvangst RKDEO Clubpas ontvangt u zo snel mogelijk de benodigde inloggegevens.
Heeft u na enige tijd nog geen inloggegevens ontvangen? Mail dan naar clubpas@rkdeo.nlmet de vermelding van uw naam + geboortedatum.

Opwaarderen middels het pinapparaat in het clubgebouw is gratis, bij het opwaarderen via iDeal kunnen er eventueel transactiekosten aan verbonden zijn.

 

Na het inloggen kunt u onder andere uw saldo bekijken, inzicht krijgen in uw bestellingen, uw RKDEO Clubpas opladen met iDeal, uw RKDEO Clubpas blokkeren en een nieuwe aanvragen en uw gegevens wijzigen.

Heeft u nog vragen? Leest u dan de FAQ RKDEO Clubpas (zie de link hieronder)