Wie zijn wij

 

Wij zijn Leonie Schilperoort en Frans de Kat en sinds november 2012 actief als combinatiefunctionarissen. In deze functie vormen we de schakel tussen de Sint-Jozefschool en sv RKDEO en andere, externe partijen. Onze belangrijkste doelstelling is kinderen meer, maar ook op een goede, verantwoorde manier te laten bewegen.

 

Leonie

Ik heb al een rijke geschiedenis bij RKDEO achter de rug. Veertien jaar geleden kwam ik de vereniging als speelster binnen. Tijdens mijn sportopleiding (Sport en Bewegen op het Mondriaancollege en HALO) liep ik stage bij de F-, D- en C-jeugd.

Daarna ben ik twee jaar hoofdtrainer bij de E-jeugd geweest. Bovendien ben ik al een keer of vier als begeleidster meegegaan met het RKDEO-kamp en vorm ik samen met Hans van Dorp en Bob Lam de barcommissie.

 

Frans

Ik woon sinds 2008 in Nootdorp en kwam in 2010 met de jeugdafdeling van RKDEO in gespek. Dit mondde uit in een aanstelling tot technisch adviseur. Onze taak binnen RKDEO is om de niet-selectie trainers te begeleiden. Dit doen we onder andere door 2 keer in het jaar een Train de trainer cursus te starten, daarnaast doen we ook verschillende bijeenkomsten zoals positief coachen. Ook zijn we gestart met de RKDEO Academie om ook de jeugdleden te helpen bij hun taken buiten het voetballen om.