Wij doen al mee

 

De volgende jeugdleden hebben zich al aangemeld voor de RKDEO Academie, Nu jij nog !?!?!?

 

Conchita van Deene

Ik ben Conchita van Deene ben 13 jaar oud en voetbal in de D12M van RKDEO. De school waar ik op zit is het Oranje Nassau college in Zoetermeer.

 

Ik wil graag helpen bij activiteiten van de vereniging want vindt het leuk dat er naast voetbal ook andere dingen gedaan worden bij RKDEO. Ook wil ik graag helpen bij trainingen, het liefst bij de nikkies of de ffies. Verder maak ik graag foto’s.

 

Mitch van Hagen

Hallo ik heet Mitch van Hagen ben 14 jaar oud en voetbal in de C9 van RKDEO. Ik zit op het Stanislas College, Krakeelpolderweg in Delft.

 

Doordat ik voor school een maatschappelijke stage moest lopen, ging ik op zoek naar een leuke stage. Toen kwam ik via RKDEO bij de RKDEO academie. Training geven leek me erg leuk om te doen. Inmiddels ben ik gestart bij de F11 om bij de trainingen te helpen.

 

Dennis de Gooijer

Hallo, ik ben Dennis de Gooijer en ben 12 jaar oud. Voetballen doe ik in de D8 van RKDEO waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik zit op het Stanislas College in Pijnacker in de brugklas.

 

Ik heb me aangemld bij de RKDEO academie omdat ik graag training wil geven. De kinderen iets leren en zien groeien. Zelf vind ik naast het leren plezier ook erg belangrijk.

 

Estrella Caffa

Ik ben Estrella Caffa. Zelf vind ik sporten geweldig. Naast voetbal doe ik ook aan andere sporten. Met training geven kan ik andere kinderen helpen met de sporten die ik zelf geweldig vind. Inmiddels ben ik gestart om training te geven bij de F10.

 Dennis, Estrella, Conchita en Mitch
Van links naar rechts: Dennis, Estrella, Conchita en Mitch

 

Annika van Adrichem

Ik heet Annika van Adrichem ben 11 jaar en voetbal in de MD1, een meisjesteam wat in de meisjescompetitie uitkomt. Ik train 3x per week: 1x Keeperstraining, 1x met mijn eigen team. Daarnaast train ik met nog met een ander D-jongensteam mee, omdat mijn vader trainer is. Ik zit nu in groep 8 van de Waterwilg.

 

Ik ben al bezig aan de RK DEO academie als scheidsrechter. Ik heb nu 3x onder begeleiding gefloten, toen ik mijn pols tijdens de training gebroken had. Zo bleef ik toch nog een beetje in conditie en kon ik toch nog bezig zijn met voetballen. Ik vind het erg leuk om spelleider te zijn van de F’jes, die zijn zo schattig !! Te gek dat ik nu zelfstandig wedstrijden mag fluiten.

Annika en Conchita in hun door de RKDEO Academie ter beschikking gestelde kleding
Conchita en Annika in hun door de RKDEO Academie ter beschikking gestelde kleding

 

 Annika, Estrella en Conchita
Van links naar rechts: Annika, Estrella en Conchita