•  

   Marathon Biljarten 2024

  Het marathon biljarten is in zeer goede orde en gezelligheid verlopen. Nadat we de 50 uur hadden aangetikt werd er na afloop nog een tijdje door een aantal deelnemers, een biertje en een aantal sterke verhalen gedeeld.

  Nog even een paar eervolle vermeldingen, het beste percentage gemaakte caramboles (105,95 %) is behaald in navolging van 2014 door Aad en Wim. 2de waren Kees en Theo (95,02 %) ik denk omdat Kees een joker had ingezet door zijn zwager Wim van Leeuwen in te zetten voor de laatste partijen. 3de waren Cor en Bertus (87,46 %).

  Het was leuk om te zien dat er een aantal nieuwe deelnemers te bewonderen waren, misschien blijven er nog wel een paar hangen voor de biljartvereniging.

  Tevens willen we hierbij ook alle deelnemers met de poule bedanken. Het behaalde aantal caramboles over 50 uur was 5468. Ton Pex zat er met 5500 heel dichtbij, maar werd toch door zijn zoon Rick overtroffen met 5454, maar 14 caramboles ernaast. De geldprijzen werden uitgereikt aan de winnaars, maar direct weer teruggestort in de pot door hen. Hiervoor onze dank, zodat we toch nog wel een leuk bedragje aan onze penningmeester konden overmaken € 70,75.

  Alle deelnemers en supporters bedankt en tot wellicht 2029.

  Het bestuur