• Oliebollen toernooi 2019/2020

  Vrijdag 3 januari 2020

  Met een groot aantal toeschouwers waren de 1/8 finales begonnen.

  Bram, Peter en Geert waren een maatje te groot voor resp. Jacques, John en Kees. alleen Aad kon nog wel aanhaken bij Jan, maar moest het onderspit delven omadat hij geen 3 banders kon produceren.

  De 1/2 finales waren wederom eenzijdig, Geert en Bram veegden beiden in 15 beurten de vloer aan met resp. Jan en Peter.

  De 2 zwagers waren dus aan elkaar verbonden in de troostfinale, na een aantal dreigementen over en weer trok Jan aan het langste eind en werd 3de.

  De finale ging tot aan beurt 12 voortvarend voor Geert, met 14 caramboles tegen 8 voor Bram ging het lekker, maar toen sloegen waarschijnlijk toch de zenuwen toe en kwam  Bram beter in zijn spel. Geert maakte nog maar 8 caromboles in de volgende 12 beurten terwijl Bram er 26 maakte en dus uitging in 24 beurten met een mooie afsluitende serie van 7.

  Eindstand :1. Bram Koolschijn

                  2. Geert Goeman

                  3. Jan van de Berg

  Heren van harte gefelicteerd.

  Na de hapjes en drankjes van het bestuur bleef het nog lang gezellig, en voor een hoop leden reden om alweer om een nieuw tournooi te vragen. Ik neem aan dat binnenkort de uinodigingen voor de open Nootdorpse weer in de bus zullen vallen, we verwachten dan ook weer een hoog aantal inschrijvingen van de RKDEO leden net als voor dit toernooi.

  Voor een ieder die vrijdag wel of niet aanwezig waren, laat het een heel mooi en vooral gezond biljartjaar worden.


  De oliebollen commissie