• Camping voetbal

    Lekker voetballen zonder (wedstrijd)verplichtingen, geen voetbalervaring nodig (maar mag wel), zonder gedoe, gezellig met een grote groep anderen en eventueel nog een derde helft! Dat is wat de mannen en vrouwen van de campingvoetbal op de vrijdagavond en zondagochtend doen. Voor 100 euro per seizoen (+ eenmalig 25 euro inschrijfgeld) kun je één of twee keer per week meedoen en ben je lid van RKDEO. Als je ergens in het midden van het seizoen lid wordt betaal je voor dat seizoen een gedeelte van die 100 euro (pro-rata).

    De vrijdagavond start om 19.30 uur op veld 3 (voor de kantine). We beginnen met een gezamenlijke warming-up, waarna er partijen worden gemaakt en er gezellig maar wel fanatiek wordt gevoetbald! Na afloop kun je douchen en gezellig nog wat drinken of niet (geen verplichtingen).

    De zondagochtend start om 09.30 uur op veld 2 (voor de kantine). Wil je een warming-up dan zul je zelf eerder moeten komen en deze uitvoeren (bv om 9.15 uur). Er worden dan partijen gemaakt en er wordt gevoetbald. Veelal gaan de zondag-voetballers thuis douchen. Soms wordt er nog een bakje koffie/ thee na afloop gedronken in de kantine.

    We voetballen het hele jaar door behalve de zomervakantie en een paar uitzonderingen! Informatie delen we met elkaar via een whatsapp groep en/ of via mail. De leeftijd van de meeste mannen en vrouwen die meedoen ligt tussen de 35 en 50 jaar, maar er zijn ook iets jongere en iets oudere. Er zijn ervaren spelers die selectie hebben gevoetbald, maar ook spelers die nog nooit hebben gevoetbald. Meestal spelen we een half veld (afhankelijk van het aantal spelers). Een enkele keer organiseren we een toernooitje met een paar andere verenigingen voor diegenen die dit willen.

    Heb je zin om mee te doen? Kom gewoon eens langs op bovengenoemde tijden.