• Verslag Champions League finale op DEO-dag 2023

  De finale wedstrijd om de 5e en 6e plaats tussen Juventus en Real Madrid begon wat gespannen. Het ging in het begin van de wedstrijd nog gelijk op. Toen het eenmaal begon te lopen bij Juventus kreeg Real Madrid het zwaar en vloog de ene na de andere goal er in. Het werd een afgetekende 6-0. 

  De finale wedstrijd om de 3e en 4e plaats tussen Bayern München en Borussia Dortmund was daarentegen een stuk spannender. Waar Bayern met een gelijkspel het brons kon binnen halen, telde voor Dortmund alleen de winst. Dortmund nam al snel de leiding maar zag Bayern langszij komen. Vlak voor rust viel de 1-2 en dat zorgde ervoor dat Bayern moest komen. Dat lukt ook en Bayern koos er voor om door te drukken. Dat kwam ze duur te staan omdat Dortmund vlak voor tijd de winnende 2-3 scoorde. Naast Dortmund was ook het publiek was de grote winnaar, die hadden een leuke aantrekkelijke wedstrijd gezien.

  De grote finale om de cup ging dit jaar tussen Chelsea (winnaar van de groep) en Barcelona. Chelsea was, op de eerste speeldag na, onverslaanbaar gebleken en het zou dan ook een behoorlijke kluif voor Barcelona worden. Barça ging echter flitsend van start, overrompelde het team van Chelsea en aan de hand van Pepijn Blok stond het al snel 2-0 voor Barcelona. De tweede helft was vrij snel bekeken en Barcelona liep uiteindelijk uit naar 4-0 wat betekende dat Barcelona zich tot winnaar kon kronen van de cup met de grote oren. 

  Terugkijkend op de finale dag kunnen wij van de redactie alleen maar concluderen dat dit één groot avontuur voor de kinderen is geweest. We zien kleine jongens en meisjes langzaam veranderen in voetballertjes, die spelinzicht, balgevoel en ook vooral inzet tonen. Daarnaast wordt ook gewoon plezier gemaakt en is iedere keer het vieren van een doelpunt weer een feest voor ze. 

  Het was weer een fantastisch evenement met een mooie finale. Om met de woorden van Sjaak te spreken. De nodige “pareltjes” zijn weer ontdekt en hopelijk vinden ze hun weg op het o zo moeilijke voetbalpad. Voor de Nikies, die overgaan naar de echte “JO-8” gaat het nu echt beginnen en bedenk: Het “pareltje” van nu kan vervagen en de “glazen knikker” kan gaan stralen en uitgroeien naar een echte diamant.

  Namens alle coaches van de 6 teams willen we dan ook de organisatie en dan vooral in het bijzonder Hans, Jeffrey en Marina bedanken voor dit leuke Champions League seizoen!

  Tot volgend jaar! 

   

 • Verslag Champions League 14 mei 

  Op zondag 14 mei op moederdag was het alweer de 4e ronde van RKDEO Champions League.            De volgende wedstrijden stonden op het programma.

  Real Madrid - Borussia Dortmund
  De wedstrijd tussen Real en Dortmund startte met een goeie goal van Dortmund. Ondanks dat Real voor rust  langszij kwam zette Dortmund de tweede helft aan en zorgde voor een klinkende 1-4 overwinning.

  Chelsea - Real Madrid
  Real en Chelsea waren aan elkaar gewaagd en het stond lang gelijk: 3-3. Uiteindelijk trok Chelsea, de uiteindelijke groepswinnaar de overwinning over de streep. Alle Real goals werden overigens door Benjamin gemaakt. Real gaat volgende week strijden om plek 5 in de eindklassering.

  Chelsea - Juventus
  Juventus had het erg lastig tegen Chelsea, het werd 0-3 met name door het goede samenspel. Daley Lelyveld was de uitblinker die de goals voor zijn rekening nam. Chelsea had een nieuwe aanwinst, Rayan el Moukadam die erg goed bij het team past. Chelsea is als groepswinnaar geplaatst voor de finale.

  Barcelona - Bayern München
  Dit was wel de kraker van de middag, het gevecht om de 2e plaats. Bayern stond in punten achter op Barcelona. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij Bayern de score opende. Barça kwam vrijwel direct langszij en had het geluk aan hun zijde dat Bayern niet meer tot scoren kwam. Barça mistte Pepijn vanwege en blessure wat voor Barcelona een behoorlijke aderlating was. Bayern gaf gas en trof 3x de paal door Jens (2x) en Daan (1x). De eindstand was 1-1. Genoeg voor Barcelona om zich te verzekeren van een finaleplaats.

  Barcelona - Borussia Dortmund
  Dortmund had nog wat goed te maken met Barcelona. Barça pakte vrij snel de voorsprong. Dortmund pakte de volle winst met 2-1. Het plezier in beide teams was terug te zien in het veld.. Omdat Barcelona de finaleplaats niet meer kan ontlopen, wist het dat het op 1e pinksterdag om de cup kan gaan spelen tegen Chelsea.

  Bayern München - Juventus
  De Duitsers wilde in hun laatste poulwedstrijd goed voor de dag komen. Het gemis van Kenji verdween snel toen Daan de score voor Bayern opende. Ook de 2-0 en 4-0 stonden nog voor rust al op zijn naam, een loep zuivere hattrick dus. Jens deed nog een duit in het zakje en bepaalde samen met Daan de eindscore op 8-0. Bayern mag zich op gaan maken voor het gevecht om het brons tegen Dortmund. Juventus speelt tegen Real om plek 5.

   

  Op DEO-dag, zondag 28 mei  zien de finales er dan ook als volgt uit:

  Grote finale              Chelsea – Barcelona            

  3e en 4e plaats        Bayern München - Borussia Dortmund

  5e en 6e plaats        Juventus -  Real Madrid      

  De finales worden gespeeld vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur op het hoofdveld tijdens pauze DEO-dag

   

   

   Uitslagen 14 mei 2023

   

  Real Madrid

  Borussia Dortmund      

  1-4

  Barcelona

  Bayern München

  1-1

  Juventus

  Chelsea

  0-3

  Barcelona

  Borussia Dortmund                      

  1-2

  Juventus  

  Bayern München

  0-8

  Chelsea

  Real Madrid                                                                              

  4-3

   

  Eindstand per 14 mei  2023

   

   

   

   

   

  Chelsea

                                             

  Barcelona

   

   

   10   -   24

   

  10   -   19

   

   

   

   

   

   

  Bayern München                        

    

  10  -    16

   

   

   

  Borussia Dortmund                                     

   

  10   -    10

   

   

   

  Juventus

   

   

  10   -     9

   

   

   

  Real Madrid                       

           

          10   -     8 

   

   

  Verslag Champions League 16 april 2023

  Op deze dag werden er verschillende wedstrijden gespeeld door verschillende teams. Chelsea begon de dag als lijstaanvoerder in de CL en de verwachtingen waren dan ook hooggespannen. Daley Lelieveld was weer opgesteld als topscorer in de spits en dit beloofde een mooie dag te worden. In de eerste wedstrijd van de dag won Chelsea overtuigend door knap verdedigend werk van Thijs de Vries en goed bezet en hard werkend middenveld. Daley Lelieveld scoorde mooie goals en goalie Rami Lekfif deed het ook goed. De tweede wedstrijd tegen Barcelona werd helaas verloren, ondanks een prachtige goal van Daley Lelieveld. De afsluitende wedstrijd werd gewonnen door het goede samenwerken van het team, een splijtende pass van Thijs en de afronding van Daley. Het was een mooi resultaat en het team was trots op hun prestaties.

   

  Real Madrid begon de dag met de tweede classico tegen Barcelona. De wedstrijd werd uiteindelijk 3-1 voor Barcelona. De tweede wedstrijd tegen Juventus werd met 1-0 verloren ondanks goed samenspel en mooi keeperswerk. De derde wedstrijd tegen Bayern München ging gelijk op en eindigde in een 0-0 stand.

   

  Barcelona begon de dag met een snelle 1-0 achterstand tegen Real Madrid, maar wist de stand nog voor rust om te buigen naar 1-2. De tweede helft ging mooi gelijk op en Barcelona wist nog een derde treffer te maken, waardoor de eindstand uitkwam op 1-3. De tweede wedstrijd tegen Chelsea werd gewonnen na een spannende wedstrijd met een ruststand van 1-1. De derde wedstrijd tegen Juventus werd een doelpuntenfestijn met vier verschillende 

   

   

   

   

  spelers van Barcelona die wisten te scoren. Juventus redde nog de eer met een schitterend tegendoelpunt.

  Bayern speelde in hun tweede wedstrijd tegen Chelsea enorm goed, maar toch ging Chelsea er met de overwinning vandoor. In de tweede wedstrijd tegen Dortmund werd niet gescoord, ondanks veel kansen aan beide zijden. De derde wedstrijd van de dag tegen Real Madrid eindigde ook in 0-0. Beide teams waren tevreden over het spel van hun teams en zagen dat het samenspel steeds sterker werd.

  Al met al was het een dag vol spannende wedstrijden en mooie prestaties van de verschillende teams. Chelsea blijft aan kop in de CL, Barcelona ligt op koers voor de finale en Bayern en Real Madrid hebben laten zien dat ze sterker worden en steeds beter samenwerken.

   

   Uitslagen 16 april 2023

  Barcelona

  Real Madrid

  3-1

  Juventus

  Borussia Dortmund      

  1-4

  Chelsea

  Bayern München

  3-0

  Juventus

  Real Madrid

  1-0

  Bayern München

  Borussia Dortmund                      

  0-0

  Barcelona

  Chelsea

  3-1

  Chelsea

  Borussia Dortmund                      

  1-0

  Real Madrid                                                                              

  Bayern München

  0-0

  Juventus  

  Barcelona

  1-9

 • Verslag Champions League 2 april 2023

  Op deze koude zondagochtend vond de tweede ronde van de Champions League plaats, waarbij de zes teams maar liefst 3 keer in actie kwamen. Borussia Dortmund trapte af tegen Chelsea en bood flink tegenstand, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen voor de Engelsen met een score van 0-3. Bayern München speelde serie 1 tegen Real Madrid en kwam in de eerste helft op voorsprong, maar Real Madrid voerde de druk op en wist de gelijkmaker te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 1-1.

 • Barcelona speelde in de eerste serie tegen Juventus en nam revanche voor hun vorige nederlagen. De Catalanen schoten uit de startblokken en gingen met een 4-0 voorsprong de rust in. Na rust liepen ze verder uit naar een klinkende 9-0 overwinning.

  Real Madrid speelde de tweede serie tegen Borussia Dortmund sterk en kwam al snel op voorsprong, die ze in de tweede helft wisten te behouden. Ook in deze serie stond tussen Bayern München - Barcelona op het affiche. Het werd een spannende strijd waarbij beide teams vol voor de winst gingen. Uiteindelijk wist Pepijn van Bayern in de laatste minuut de 1-2 te scoren en bezorgde Bayern daarmee een nederlaag.

 • Chelsea speelde de tweede serie tegen Juventus en wist met mooi verdedigend werk, prachtige doelpunten en een schot op de paal de wedstrijd met 5-0 te winnen.

   

  In de laatste serie wedstrijden nam Real Madrid het op tegen Chelsea. Ondanks de inzet van de Real Madrid-spelers en het goede keeperswerk van Matthias, verloor Real Madrid met 3-1. De clash tussen Borussia Dortmund en Barcelona stond in deze serie op het programma. Beide ploegen gaven nog één keer alles. En dat lukte vooral voor Barça, ondanks de tomeloze inzet van de spelers van Dortmund. De score liep uiteindelijk op naar 7-0 via doelpunten van Donny en Pepijn! 

   

  De andere wedstrijd van deze serie was tussen Bayern München en Juventus, waarbij Bayern al snel op voorsprong kwam. Ze bouwden deze voorsprong uit tot 8-0 in een ongekende uitslag voor een topper als deze. Doelpunten waren onder andere van Jens, Kenji, Kyan en Daan.

   

  Al met al was het een mooie voetbaldag met veel goals, enthousiast publiek en goede resultaten. En dat alles ondanks het koude weer!

   

  Er is nog alles om voor te strijden! De volgende wedstrijden zijn op 16 april.  Kom om 9:30 uur alle Champions League talenten aanmoedigen! 

 • Uitslagen 2 april 2023 

  Borussia Dortmund      

  Chelsea 

  0-3

  Bayern München          

  Real Madrid

  1-1

  Barcelona                

  Juventus

  9-0

  Borussia Dortmund      

  Real Madrid

  1-2

  Bayern München

  Barcelona

  1-2

  Chelsea

  Juventus

  5-0

  Real Madrid                                                                              

  Chelsea

  1-3

  Bayern München

  Juventus  

  8-0

  Borussia Dortmund                      

  Barcelona

  0-7

   

  Stand per 2 april 2023

  Chelsea

   5   -   12

  ( 19 – 5 )

  Bayern Munchen

   5   -   10

   

  ( 19 – 4 )

   

  Barcelona                           

   5   -     9

  ( 18 –11 )

  Real Madrid                      

   5   -     7

  ( 10 – 9 )

  Juventus

   5   -     6

  ( 6 – 26 )

  Borussia Dortmund                                    

   

                  5   -     0

  ( 2 – 19 )

   

  Volgende wedstrijden op 16 april 2023

  6e wedstrijd :   16 april

   

  Barcelona

  Real Madrid

  Juventus

  Borussia Dortmund         

  Chelsea

  Bayern Munchen

  7e wedstrijd:   16 april 

   

  Juventus

  Real Madrid

  Bayern Munchen

  Borussia Dortmund         

  Barcelona

  Chelsea

  8e wedstrijd:   16 april

   

  Chelsea

  Borussia Dortmund         

  Real Madrid

  Bayern Munchen

  Juventus

  Barcelona

 • Verslag start Champions League 19 maart 2023

  In de catacomben van RKDEO bruiste de spanning en energie terwijl de topvoetballers van verschillende clubs hun prachtige tenues aantrokken. Onder luid gejuich van het publiek en de indrukwekkende Champions League hymne betraden zij met vlag en hand in hand het veld.

 • Maar liefst zes prachtige wedstrijden stonden op het programma en de kraker van de dag was meteen een feit: El Classico tussen Real Madrid en FC Barcelona op veld 3. Real Madrid begon meteen flitsend en kwam al snel op voorsprong. Barcelona kon hier weinig tegenover stellen en uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een overtuigende 3-0 overwinning voor Real Madrid.

  Op het veld naast El Classico vond de topper plaats tussen Bayern München en Chelsea. Bayern miste twee belangrijke spelers, maar wist toch te overtuigen met het talent van Pepijn Blok in de selectie. Ondanks een onwennig begin wist Bayern elkaar te vinden en dankzij de mooie passes van Kenji, het sterke verdedigen van Stan en Daan, het goede keeperswerk van Siem en het controlerende middenveldwerk van Muhammad werd Pepijn maar liefst vier keer in stelling gebracht. Chelsea deed nog wel iets terug, maar het mocht niet baten: Bayern won met 4-1.

  Op veld 1 vond de clash plaats tussen Juventus en Borussia Dortmund. Dortmund nam de leiding, maar vlak voor rust kwam Juventus langszij. De tweede helft was spannend, maar uiteindelijk wist Juventus als winnaar van het veld te stappen met 1-2.

 • De tweede speelronde beloofde ook veel goeds. Real Madrid en Juventus stonden tegenover elkaar op veld 3 en de wedstrijd ging gelijk op. In de eerste helft wist Real Madrid nog op voorsprong te komen, maar in de tweede helft kon Juventus aan de hand van onder andere Diogo en Laurens het tij keren en won de wedstrijd met 3-4. Ook Jamie, Ferron, Chaz, Mikail en Dhruv leverden een belangrijke bijdrage aan de overwinning. Op veld 2 was de wedstrijd tussen Chelsea en FC Barcelona een eclatante overwinning voor Chelsea met 7-0. De jonge mannen van Chelsea zaten veel dichter op de bal en maakten gebruik van hun snelle spits. Op veld 3 stond de Duitse topper tussen Borussia Dortmund en FC Bayern München op het programma en wederom wist Bayern te overtuigen met een indrukwekkende 7-0 overwinning. Gezegd moet worden dat de doelman van Dortmund de Borussen lange tijd op de been hield, maar toen eenmaal de 1-0 was gevallen liep Bayern voor rust nog uit naar een 3-0 ruststand. In de tweede helft maakte het Beierse team er maar liefst 4 bij: 7-0 was de geflatteerde maar verdiende eindstand.

  Kortom, de start van de RKDEO Champions League competitie was een groot succes en we zijn trots op onze jongens en meisjes. #Memorable ochtend. #Trotsoponzejongensenmeisjes #EersterondeChampionsLeagueRKDEO

 •  Uitslagen  19 maart 2023

   

  Borussia Dortmund      

  Juventus  

  1-2

  Bayern München          

  Chelsea

  4-1

  Real  Madrid                

  Barcelona

  3-0

  Borussia Dortmund      

  Bayern München

  0-5

  Chelsea

  Barcelona

  7-0

  Real Madrid

  Juventus

  3-4

   

   

  Stand per 19 maart 2023

  Bayern München 2   -   6 ( 9 – 1 )
  Juventus 2   -   6 ( 6 – 4 )
  Chelsea 2   -   3 ( 8 – 4 )
  Real Madrid 2   -   3 ( 6 – 4 )
  Borussia Dortmund 2   -   0 ( 1 – 7 )
  Barcelona 2   -   0 ( 0 – 10 )

   

   

  Volgende wedstrijden op 2 april 2023 

   

  3e wedstrijd :   2 april

   

  Borussia Dortmund

  Chelsea

  Bayern Munchen 

  Real Madrid

  Barcelona                       

  Juventus

  4e wedstrijd:  2  april 

   

  Borussia Dortmund         

  Real Madrid

  Bayern Munchen

  Barcelona

  Chelsea                          

  Juventus

  5e wedstrijd:   2  april 

   

  Real Madrid                   

  Chelsea

  Bayern Munchen 

  Juventus

  Borussia Dortmund         

  Barcelona

 • Nikies Champions League binnenkort van start.

  Zondag 19 maart maken de teams van Juventus, Bayern München, Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund en Chelsea hun opwachting op het hoofdveld van RKDEO. Dan beginnen de Nikies namelijk aan de 16e editie van de Champions League. Vier zondagen lang (19 maart, 2 en 16 april en 14 mei) spelen zij tegen elkaar en wordt gestreden om de cup met de grote oren. De finale is zondag 28 mei op DEO-dag (1e Pinksterdag).

  De Nikies worden gevormd door spelertjes tot zeven jaar en trainen op de zondag.

 • Inmiddels is de RKDEO Nikies Champions League uitgegroeid tot een begrip en valt niet meer weg te denken in de huidige programmering. Ouders, kinderen en trainers kijken ook dit jaar weer vol ongeduld naar dit evenement uit. Ook dit jaar verwachten wij weer het nodige spektakel. Welk team zal uiteindelijk de sterkste zijn?. De coaches durven zich nog niet aan een voorspelling te wagen!.

  Vorig jaar een spannende finale tussen Barcelona en Bayern München. De eindstand was 1 – 1. Voor de tweede keer in de geschiedenis van de RKDEO-Champions League moesten penalty’s de beslissing brengen. Ondanks de eerste misser van Barcelona wisten de Spanjaarden toch de winst te pakken. De  cup met de grote oren ging naar de kids van Barcelona  met trotse coaches Brian Moen en Johan van Leeuwen.

  De trainers dit jaar zijn Pascal Berk, Sterre Berk, Leon Pronk, Ronald van der Broek,

  Djafino Liefhebber, Leon Valkenburg, Rens de Vries, Bilal Lekfif, Jan Sintinie, Carla Janssen, Carlos Sardo en Jaw Sewnandan.

  Op zondag 19 maart is de eerste speelronde. Op het hoofdveld van RKDEO worden om 9.30 uur de eerste twee wedstrijden gespeeld. De eerste ronde kent het volgende programma:

 • Borussia Dortmund - Juventus Veld 1
  Bayern München - Chelsea Veld 2
  Real Madrid - Barcelona Veld 3
         
  Borussia Dortmund - Bayern München Veld 1
  Chelsea - Barcelona Veld 2
  Real Madrid - Juventus Veld 3
 • De wedstrijden duren twintig minuten. Alle teams spelen uit en thuis tegen elkaar.
  De overige speeldagen zijn op 2 april, 16 april, 14 mei en de finale zal gespeeld worden op zondag 28 mei tijdens DEO dag (1e Pinksterdag).

 • Real Madrid

  Bayern München

  Barcelona

  Ruben Vergers

  Jens Fonkert

  Donny Hoek

  Benjamin Baas

  Kenji Rolvink

  Zidane Abdain

  Matthias Ortega

  Stan van der Broek

  Pepijn Blok

  Tom Berk

  Daan Pronk

  Mees Valkenburg

  Tymon Swieca

  Mete Kadaster

  Olivier Rijnks

  Mecx Turfboer

  Siem van Steenbergen

  Rafaël Jallo

  Mason Glasbergen

  Muhammad bin Zubair

  Ehssan Almawwas

   

   

   

  Pascal Berk

  Leon Pronk

  Peter Blok

  Sterre Berk

  Ronald van der Broek

  Leon Valkenburg

 • Chelsea

  Borussia Dortmund

  Juventus

  Daley Lelyveld

  Djax Goedhardt

  Jamie Lejewaan

  Lennon Dijkshoorn

  Yassin Elasbah

  Berat Boztas

  Angelito Westing

  Roger Winter

  Ferron Manuel

  Thijs de Vries

  Benjamin Beugelsdijk

  Diogo Sardo

  Rami Lekfif

  Caitan Paragh

  Chaz van Leijenhorst

  Leonardo Habib

  Oscar Sintenie

  Mikail Kangal

  Elyesa Boztas

  Mariam Herat

  Dhruv Sewnandan

   

   

  Laurens Lukkien

  Rens de Vries

  Jan Sintenie

  Carlos Sardo

  Bilal Lekfif

  Carla Janssen

  Jaw Sewnandan

 • Aan alle voorwaarden voor een leuk spektakel is voldaan. De teams spelen in de echte tenues van de topclubs en de winnaar krijgt de echte ‘cup met de grote oren’

  overhandigd. De wedstrijden worden voorafgegaan door de gebruikelijke Champions League hymne. Uiteraard zal ook dit jaar de huisfotograaf Sander den Hollander de teams en de wedstrijden op foto’s vastleggen. Op de website van RKDEO zullen standen, programma’s, uitslagen en worden bijgehouden. De trainers kunnen hun formaties starten met de voorbereiding op het toernooi.

   

  Bekijk het leuke filmpje van een eerdere editie op deze link http://youtu.be/ckagaoLpydI

 • blablabla