• Finale  Champions League op DEO-Dag

  De finale wedstrijd om de 5e en 6e plaats tussen Barcelona  en Juventus begon wat gespannen. Het ging in het begin van de wedstrijd nog gelijk op. Toen het eenmaal begon te lopen bij Barcelona kreeg Juventus het zwaar. Het werd uiteindelijk 3-0 voor Barcelona. 

  De finale wedstrijd om de 3e en 4e plaats ging tussen Real Madrid en Chelsea. 

  Chelsea scoorde er lustig op los. Real Madrid wist toch nog een keer te scoren. De eindstand was 7-1 voor Chelsea.

  De grote finale om de cup ging dit jaar tussen Bayern München en Borussia Dortmund. 

  Bayern München was het gehele toernooi koploper. Het zou dan ook een behoorlijke kluif voor Borussia worden. Bayern Munchen ging flitsend van start en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Tony van Kuijeren. Maar Borussia bleef flink knokken en maakte de gelijkmaker. 

  Bayern München bleef aanvallen en maakte 2-1, de winnende treffer wat betekende dat Bayern München zich tot winnaar kon kronen van de cup met de grote oren. 

  Terugkijkend op de finale dag kunnen wij van de redactie alleen maar concluderen dat dit één groot avontuur voor de kinderen is geweest. We zien kleine jongens en meisjes langzaam veranderen in voetballertjes, die spelinzicht, balgevoel en ook vooral inzet tonen. Daarnaast wordt ook gewoon plezier gemaakt en is iedere keer het vieren van een doelpunt weer een feest voor ze. 

  Het was weer een fantastisch evenement met een mooie finale. Om met de woorden van Sjaak te spreken. De nodige “pareltjes” zijn weer ontdekt en hopelijk vinden ze hun weg op het o zo moeilijke voetbalpad. Voor de Nikies, die overgaan naar de echte “JO-8” gaat het nu echt beginnen en bedenk: Het “pareltje” van nu kan vervagen en de “glazen knikker” kan gaan stralen en uitgroeien naar een echte diamant.

  Tot volgend jaar! 

   

 • Kom jij onze Nikies aanmoedigen tijdens de finales op DEO dag 19 mei? 

   Op zondag 21 april werd de 4e ronde gespeeld van de Champions League 2024. Een mooie stralende dag met veel publiek langs de lijn. Alle teams speelden 2 wedstrijden. Vooraf werd goed gekeken naar de ranglijst en alle mogelijke scenario’s besproken. Bayern München stond stijf bovenaan met 21 punten. Op plek 2 met 14 punten, Real Madrid en 10 punten voor zowel Barcelona als Borussia Dortmund. Dit beloofde dus een spannende 4e ronde te worden.

  Het publiek kreeg waar voor zijn geld. Doordat Real Madrid verrassend verloor van Borussia Dortmund met 0-3 en van Chelsea met 6-2, kregen zij geen punten erbij. Ook Barcelona verloor 2x van Duitse ploegen vandaag. Met 0-5 van Bayern München en 1-4 van Borussia Dortmund.

  Juventus wist 3-1 te winnen van Chelsea en speelden knap gelijk tegen Bayern Munchen. Omdat Chelsea wel won van Real Madrid met 6-2 kregen zij er vandaag 3 punten bij.

  Alle verrassende uitslagen op een rij:
  Real Madrid - Borussia Dortmund 0-3                  
  Barcelona - Bayern München 0-5
  Juventus - Chelsea 3-1
  Barcelona - Borussia Dortmund 1-4
  Juventus - Bayern München 2-2
  Chelsea - Real Madrid 6-2

  Dat maakt de volgende eindstand:
  Bayern Munchen 10 - 25
  Borussia Dortmund 10 - 16
  Real Madrid 10 - 14
  Chelsea 10 - 11
  Barcelona 10 - 10
  Juventus 10 - 10

  Op DEO-dag, zondag 19 mei zien de finales er als volgt uit:
  Grote finale Bayern Munchen – Borussia Dortmund
  3e en 4e plaats Real Madrid – Chelsea
  5e en 6e plaats Barcelona – Juventus

  De finales worden gespeeld vanaf 13.00 tot 14.30 uur op het hoofdveld tijdens de pauze van DEO-dag. We zien jullie graag allemaal langs de zijlijn om deze kleine kanjers aan te moedigen! 

   

 • Verslag 3e ronde Champions League 7 april 2024

  Na een regenachtige 2de  ronde van de Champions League in Nootdorp was het vandaag een stralende dag die helemaal klaar was voor de 3e ronde Champions League. Ook vandaag stonden er voor alle teams weer 3 wedstrijden op het programma, waarin de spanning en strijd weer hoog opliepen. Het publiek ontving alle jonge NIKIES vol enthousiasme en applaus op het hoofdveld van RKDEO. De teams werden luid en duidelijk voorgesteld vanuit de speakers en de 3e ronde kon gaan beginnen 

  Chelsea - Bayern Munchen (2-3)
  De eerste wedstrijd vandaag begon direct met een kraker tussen de Duitse koploper Bayern München en de sterren van Chelsea. De Duitsers zijn tot nu toe ongeslagen en dat is iets waar de Blues graag verandering zou willen brengen. Chelsea begon goed aan de wedstrijd en nam door doelpunten van Eshann en Stan al snel de leiding in de wedstrijd en hield dit vast tot de rust. Bayern München gaf zich echter niet gewonnen en bleef aandringen. Hierdoor werd de 2e helft nog spannender. Door strijd en passie
  kwamen de Duitsers terug in de wedstrijd en gaf Chelsea de 2-0 voorsprong weg. Nog voordat de scheidsrechter af floot wist Bayern München 3x te scoren en alsnog de winst over de streep te trekken.
  Bayern München behoudt de status van ongeslagen ploeg. Chelsea heeft goed weerstand geboden en zal de komende wedstrijden nog even alles moeten geven.

  Juventus – Borussia Dortmund (1-3)

  We starten de 3e ronde van de Champions League op veld 2 met de wedstrijd Juventus tegen Borussia Dortmund. Waar Dortmund in de 1e ronde nog verloor van Juventus, gingen zij vandaag van het veld met een 1-3 winst. Met invaller Diogo hadden zij een extra aanvaller en dat pakte goed uit. Aan de kant van Juventus had Chaz al na 5 min een mooie kans. Ook Derin was weer gevaarlijk voorin, maar helaas gingen ze niet in het net! Het was Georgino die er deze wedstrijd 3 in het doel van  Juventus schoot. Waarbij 1 doelpunt na een mooie onderschepping van Jake, en een mooie breedtepass. Voor Juventus wist Raqian het net te vinden na een sterke onderschepping van Chaz. Diogo bleek ook over uitstekende keeperskwaliteiten te beschikken en kwam goed uit het doel van Dortmund. Mooie wedstrijd om te zien!

  Barcelona – Real Madrid (1-2)

  In een zinderende wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona was het Barcelona dat als eerste het net vond, met een briljant doelpunt dat het publiek deed opveren. Maar Real Madrid liet zich niet uit het veld slaan en kwam terug met een prachtige combinatie die resulteerde in de gelijkmaker. De tweede helft bracht nog meer spektakel toen Real Madrid nog een keer wist te scoren, door adembenemende acties die het publiek op het puntje van hun stoel lieten zitten. Met een eindstand van 1-2 in het voordeel van Real Madrid, was het een intense en gedenkwaardige strijd tussen deze twee Spaanse grootmachten. 

  Bayern München – Borussia Dortmund (1-2)
  De 2e wedstrijd op veld 2 was weer de Duitse derby. Absoluut een spannende pot en veel publiek langs de kant. Bayern München had tot nu toe alles gewonnen. Hun snelle spelers, Zayn, Tony en Daley, gaven veel druk. Zij kwamen dan ook op een 1-0 voorsprong door Tony. Er werden mooie duels uitgevochten en de nodige tackels uitgedeeld. Elyesa namens Bayern is niet bang, maar ook Dortmund spelers Alex, Habiba en Jay vochten voor de punten. Het was weer Georgino die de gelijkmaker en uiteindelijk het winnende doelpunt maakte. Noah aan de kant van Dortmund super gekeept. Al het publiek langs de kant heeft echt genoten! De 2e overwinning van Dortmund vandaag, het werd 1-2.

  Juventus – Real Madrid (1-2)
  De 2e wedstrijd op veld 3 bestond uit een stevige strijd tussen Juventus en Real Madrid.
  Real Madrid begon de wedstrijd erg fel en kwam al snel op 2-0 voorsprong mede door de vlugge spitsen Caitan, Samuel. Juventus gaf echter niet op, en zocht de aanval op met Raqian, Senn en Chaz en wist zo de aansluitingstreffer te maken 1-2. Keeper Derin van Juventus kreeg het nog flink druk en wist met wat mooie reddingen Real Madrid van het scoren af te houden. Ook bij Real Madrid wist keeper Arda de spitsen van Juventus van het scoren af te houden. Al met al een mooie wedstrijd die winnend werd afgesloten door Real Madrid.

  Barcelona - Chelsea (1-3)
  In de 2e speelronde van dag werd er een spannende strijd gestreden tussen Barcelona en Chelsea.
  De 2 ploegen troffen elkaar weer in de return wedstrijd waarbij Barcelona de vorige keer met de winst er vandoor ging. Beide ploegen zijn goed aan elkaar gewaagd met 2 teams die veel strijd en energie in de wedstrijd stoppen. Met felle maar eerlijke duels over en weer was het Chelsea die uiteindelijk de winst naar zich toe wist te trekken. Barcelona probeerde terug te slaan, maar de verdediging van Chelsea stond vandaag als een huis. Het gevolg was een 3-1 overwinning voor Chelsea door doelpunten van Eshann en Mecx aan de kant van de Blues.

  Juventus – Barcelona (0-5)
  De laatste wedstrijd van vandaag ging tussen Juventus en Barcelona. De wedstrijd kende een erg vermoeid Juventus en zag een Barcelona vol energie en passie. De doelpunten vielen als warme broodjes uit de lucht, de een nog mooier dan de ander. Doelpuntenmakers Vano en Rami lieten het Spaanse publiek verschillende keren juichen. Helaas waren de Italianen niet opgewassen tegen de oppermachtige Catalanen. Ondanks de laatste inspanningen van Juventus liep de score verder uit naar 0-5. De trainers kunnen de komende trainingen hard aan de slag om de ploeg uit Italië weer op te peppen voor de laatste ronde van de Champions League. Barcelona ziet deze laatste ronde vol vertrouwen tegemoet.

  Real Madrid – Bayern München (1-3)
  In deze topper tussen Real Madrid en Bayern München, was het Real Madrid dat na een mooie solo van Caiten op een 1-0 voorsprong kwam. Vrij snel wist Bayern München de stand weer gelijk te trekken door een doelpunt van Tony. Vervolgens wist Daley na een mooie steekpaas door de verdediging van Tony 1-2 voor te komen. In de tweede helft wist Bayern München de scoren verder te vergroten tot 1-3 wat uiteindelijk de einduitslag werd in deze mooie wedstrijd. We hebben strijd, doelpunten en teamwork gezien!

  Chelsea - Borussia Dortmund (2-2)
  De laatste wedstrijd vandaag op veld 1. Rode wangen en zweet in de haren, want het was gewoon warm vandaag! In een spannende en doelpuntrijke wedstrijd in de Champions League hebben Chelsea en Borussia Dortmund 2-2 gelijkgespeeld. De wedstrijd kende een hoog tempo, met kansen aan beide kanten. Chelsea begon sterk en nam de leiding in de wedstrijd door een doelpunt van Eshann. Borussia Dortmund reageerde fel en kwam al snel weer op gelijke hoogte. De wedstrijd ging op en neer en was zeer aantrekkelijk voor de aanwezige fans. De tweede helft was nog spannender dan de eerste. Het was Borussia Dortmund die de leiding overnam en de 1-2 binnen schoot. De Duitsers leken op een overwinning af te steven echter Chelsea gaf zich niet zo maar gewonnen. Het was Eshann, de topscoorder van Chelsea, die uiteindelijk alsnog de 2-2 binnen wist te tikken.
  In de slotfase van de wedstrijd ging het er nog fel aan toe. Beide teams kregen nog kansen om te winnen, maar het bleef uiteindelijk 2-2.

  Op 21 april is de volgende ronde van de Champions League. Er is nog alles om voor te strijden! In de komende week staan er weer trainingen op het programma. Kom om 9:30 uur alle Champions League talenten aanmoedigen! 

   Uitslagen 7 april 2024

  Barcelona

  Real Madrid

  1-2

  Juventus

  Borussia Dortmund      

  1-3

  Chelsea

  Bayern München

  2-3

  Juventus

  Real Madrid

  1-2

  Bayern München

  Borussia Dortmund                      

  1-2

  Barcelona

  Chelsea

  1-3

  Chelsea

  Borussia Dortmund                      

  2-2

  Real Madrid                                                                              

  Bayern München

  1-3

  Juventus  

  Barcelona

  0-5

   

  Stand per 7 april  2024

  Bayern München

  8 - 21

  (17 - 7) 

  Real Madrid

  8 - 14 

  (14 - 13) 

  Barcelona                

  8 - 10 

  (16 - 9) 

  Borussia Dortmund                      

  8 - 10

  (14 - 17)

  Chelsea

             8 - 8

  (15 - 18)

  Juventus

  8 - 6

  (8 - 19)

   

  Volgende wedstrijden op 21 april 2024

   

   

  9e wedstrijd: 

   

  Real Madrid

  Borussia Dortmund       

  Barcelona                        

  Bayern München

  Juventus

  Chelsea

   

   

  10e wedstrijd:

   

  Barcelona                        

  Borussia Dortmund       

  Juventus

  Bayern München 

  Chelsea                            

  Real Madrid

 • Verslag 2e ronde Champions League 24 maart 2024

  Na enkele weken van training na de 1ste ronde van de Champions League bij RKDEO Nootdorp waren alle enthousiaste NIKIES weer helemaal klaar voor de 2de ronde. De shirtjes lagen om half 9 al weer klaar in de kleedkamers en alle blije koppies deden de trainers goed. Na weer een mooie opkomst kon het voetbalfestijn weer beginnen. Na de 1ste ronde van wedstrijden even schuilen voor een enorme regenbui, en daarna weer volop in de strijd. Ook de scheidsrechters bedanken wij weer voor hun hulp! 

  Borussia Dortmund – Chelsea 4-3
  In een ware achtbaan van emoties wisten de Duitsers uiteindelijk met 4-3 te winnen. Er was volop stijd aangezien de voorgaande duels door beide teams 2x verloren gingen. De wedstrijd werd met 4-3 gewonnen door de mannen van Dortmund, de 1e overwinning was hierdoor een feit. Maar liefst 4 doelpunten van Georgino, maar natuurlijk een team effort. Goed keeperswerk van Jay, ook Habiba en Dex gaven alles! Bij Chelsea waren Stan en Mecx echte bikkels, maar kwamen er ongelukkig niet altijd doorheen. Een super leuke wedstrijd om te zien. De scheids had het er maar druk mee! 

  Bayern München – Real Madrid 3-0
  In een stevige wedstrijd vol met strijd heeft Bayern München in de eerste wedstrijd Real Madrid verslagen met 3-0. Hoewel Arda, Samuel en Robin zeker hun mannetje stonden op het middenveld was het Bayern München dat al snel de leiding pakte in de wedstrijd. Het team van Tony, Zayn, Namish, Daley en Tymon gaven de winst niet meer weg.

  Barcelona – Juventus 1-2
  In een hele spannende wedstrijd tussen Barcelona en Juventus was het Juventus die er uiteindelijk met de winst van doorging. Barcelona kwam door goed samenspel op een 1-0 voorsprong. Daarna ging de Italiaanse motor lopen en zorgden Milano met 2 prachtige goals voor een 1-2 voorsprong. De tweede helft speelde vooral op het middenveld met daarin stevige duels tussen Derin, Chaz Raqian en Senn van Juventus tegen de goed voetballende Adam, Agrim en Aurelio. De voorsprong werd vastgehouden en zo bleef het 1-2 voor Juventus.

  Borussia Dortmund - Real Madrid 2-3
  Na een korte pauze door de regenbui begonnen de teams van Borussia Dortmund en Real Madrid hun 2e wedstrijd. Dortmund had de smaak te pakken na de 1e overwinning. Jake haalde mooie ballen uit het net. Maar Real was erg sterk met de invallende Diogo. Klein maar super snel. Georgino en Jake wisten knap te scoren door mooi over te spelen. Het was een felle wedstrijd, met hier en daar een tackle en een sliding. Dat zie je niet vaak bij de Nikies! Aan de kant van Real werd er 3x gescoord, waardoor zij de wedstrijd knap wonnen met 2-3.

  Bayern München – Barcelona 1-0
  Bayern München dat deze week met veel sterke invallers op het veld verscheen won ook zijn tweede wedstrijd, dit keer tegen Barcelona. Net bijgekomen na een stevige regenbui, kwam het team van Vano, Vaiana, Vano, Agrim, Adam, Thijs en Rami net te kort tegen het sterker Duitse team. De Duitse equipe zorgden voor een 1-0 voorsprong en wisten deze de hele wedstrijd vast te houden.

  Chelsea - Juventus 3-1
  In de 2e wedstrijd van de dag ontmoet Chelsea in eigen huis de sterren ploeg uit Italie.
  De Blues, die tot nu toe alle wedstrijden in de groepsfase verloren hadden, stonden onder grote druk om te winnen en hun kansen op overwintering in Europa levend te houden.
  De wedstrijd was een tactisch schaakspel, met beide teams die elkaar geen duimbreedte toe gaven.
  Beide ploegen hadden veel balbezit en de kansen waren hier door ook schaars.
  Het was echter Chelsea die een welverdiende overwinning boekte. De ploeg was net iets scherper in de afronding van de schaarse kansen en maakte er zelfs 2 in deze wedstrijd.
  De overwinning is een grote opsteker voor Chelsea en de coaches. De eerste punten zijn een feit.
  Voor Juventus is er nog niks verloren. De strijd om de cup met de grote oren is nog in volle gang!
   
  Borussia Dortmund – Barcelona 0-4
  Koud en verkleumd begonnen we aan de 3e wedstrijd. Sommige een dikke jas en handschoenen aan. Barcelona was een maatje te groot voor de Duitsers. Ondanks de inzet van Alex op doel en Noah die nooit opgeeft, had Barcelona de grootste kansen met Thijs en Rami. Agrim, Vano en Aurelio hielden ook super stand. En niet te vergeten Adam de snelle dribbelaar en Vaiana de motor op het middenveld. Het werd maar liefst 0-4.

  Bayern München – Juventus 2-1
  Ook hier een koud en verkleumd Juventus dat in deze wedstrijd moeite had om warm te worden. Mede hierdoor maar ook zeker het goede veld spel van Bayern München zorgen al snel voor een 2-0 tussenstand. Keeper Steijn van Juventus wist nog meer harde schoten van Tony, Daley en Zayn te keren. Daarna nam Juventus het stokje over en zorgden voor de 2-1, het werd nog even heel spannend maar het bleef uiteindelijk 2-1 voor Bayern München.


  Real Madrid - Chelsea 2-2
  De derde wedstrijd was er wederom 1 tussen 2 grootmachten. Beide ploegen gingen er weer vol voor. Belangrijke punten konden verdiend worden in deze laatste wedstrijd. Real Madrid begon scherp aan de wedstrijd en nam het initiatief van de wedstrijd over. Al snel werd het hier door 1 - 0 voor de Spanjaarden. Chelsea mocht meteen in de achtervolging. Alles op alles werd gezet om de gelijkmaker te maken maar het tegendeel was waar.
  Real Madrid was scherp en effectief, de 2-0 lag er in. Met nog een paar minuten te gaan was het alles of niet voor De Blues. Nog 1x werd alles gegeven en de 2-1 lag er daardoor snel in. Er was nog tijd! Chelsea ging er vol voor en met nog 5 seconden op klok werd de aanval in gezet en vloog de bal, na een mooi schot tegen het net.
  2-2! De scheidsrechter vloot direct af.

  Uitslagen 24 maart 2024

  Borussia Dortmund      

  Chelsea 

  4-3

  Bayern München          

  Real Madrid

  3-0

  Barcelona                

  Juventus

  1-2

  Borussia Dortmund      

  Real Madrid

  2-3

  Bayern München

  Barcelona

  1-0

  Chelsea

  Juventus

  3-1

  Real Madrid                                                                              

  Chelsea

  2-2

  Bayern München

  Juventus  

  2-1

  Borussia Dortmund                      

  Barcelona

  0-4

   

  Stand per 24 maart  2024

  Bayern München

  5 - 15

  (10 - 2) 

  Real Madrid

  5 - 8 

  (9 - 8) 

  Barcelona                

  5 - 7 

  (9 - 4) 

  Juventus

  5 - 6

  (6 - 9)

  Chelsea

  5 - 4

  (8 - 12)

  Borussia Dortmund                      

  5 - 3

  (7 - 13)

 • Verslag start Champions League 10 maart 2024

  In de catacomben van RKDEO bruiste de spanning en energie terwijl de topvoetballers van de Nikies  hun prachtige tenues aantrokken. Onder luid gejuich van het in grote getalen aanwezige publiek en de indrukwekkende Champions League hymne betraden zij met vlag en hand in hand het veld. 

  Maar liefst zes prachtige wedstrijden stonden op het programma. Naast de spelers en trainers, verdienen ook de scheidsrechters Hidde van Zeggelaar, Mels van de Sman en Francisco Sardo een compliment voor hun uitstekende leiding tijdens de wedstrijden. De scheidsrechters, hadden  geen gemakkelijke taak want de wedstrijden waren spannend en zaten vol strijd.

  Real Madrid – Barcelona (1-1)

  De Champions League 2024 begon met de El Classico!! Real Madrid - Barcelona.

  Een spannende pot waar het spel op en neer golfde. De 2 dribbelkoningen Samuel en Caitan  zorgde voor veel dreiging vanuit Real, maar door goed verdedigend werk van Thijs en Vano en de behendige Adam bleef het erg spannend. Barca kwam toch op voorsprong, mede door een ongelukkige uittrap van Real. De wedstrijd werd vooral op het middenveld gespeeld met Vaiana, Agrim , Rami en Aurelio  voorop in de strijd namens Barca. En de sterk spelende Real spelers Arda, Hanlun, Robin, Yohannes en Vince. Uiteindelijk trok Real de score recht door het hoog druk zetten bij de uittrap van Barca. 1-1 was een goede weergave van de krachtsverhouding in deze El Classico!

  Borussia Dortmund – Juventus (0-1)

  De 1e wedstrijd op veld 1 werd gespeeld door de talenten van Borussia Dortmund tegen Juventus. Beide teams aangevuld met enkele invallers begonnen heel fanatiek aan de wedstrijd. Er werd gestreden voor elke meter. Georgino had na een minuut of 5 een hele grote kans voor de Duitsers. Toch was het Chaz die voor Juventus deze wedstrijd de 0-1 maakte, na een hele knappe aanval. Op doel stond Jake super goed te keepen en ook de 2e helft had Jay hele knappe reddingen. Want met Derin, Senn en Raqian bleef Juventus gevaarlijk. Maar Borussia Dortmund bleef ook gaan met Habiba, Dex en Alex. Ook complimenten voor Noah, die niet opgaf. Georgino had goede aanvallen en hele mooie, nuttige slidings! Steijn en Maksim hielden verdedigingen voor Juventus goed stand, waardoor Juventus de wedstrijd won met 0-1!

  Bayern München - Chelsea (2-0)
  In een spannende 1ste Champions League-wedstrijd versloeg Bayern München de uitploeg Chelsea met 2-0. De Duitse ploeg was efficiënter in de afronding en pakte dankzij 2 goals een belangrijke overwinning. Bayern München begon fel en zette Chelsea direct onder druk.
  De thuisploeg creëerde enkele hachelijke momenten waarbij ze een aantal keer dicht bij het doel van Chelsea kwamen. Het was dan ook niet verassend dat de Duitsers al snel op 1-0 kwamen en daarna ook gauw de 2-0 binnen schoten. Chelsea herpakte zich echter de tweede helft en nam geleidelijk de controle over het spel over. Het was echter te laat om
  nog een resultaat te halen. Er waren kansen maar de bal mocht er echter niet meer in.
  De 2-0 overwinning is een verdiende zege voor Bayern München. De Duitse ploeg toonde zich tactisch sterker en was beter in de afronding. Chelsea kan echter met opgeheven hoofd het veld verlaten. De Engelse ploeg liet zien over een uitstekende organisatie en spelers te beschikken en creëerde genoeg kansen om een resultaat te behalen! 

  Barcelona – Chelsea (3-0)

  De tweede wedstrijd op veld 2 in de Champions League was Barcelona tegen Chelsea. Een herhaling van de finale van vorig jaar. In een ware voetbalshow heeft FC Barcelona Chelsea met een klinkende 0-4 overwinning verslagen in de Champions League. De sterke verdediger Stan samen met de behendige Ehssan namens Chelsea zorgde voor veel dreiging en Barca werd op de been gehouden door de ijzersterk keepende Thijs. Met twee mooie dribbels en goede acties zorgde Rami echter voor de 0-1 en 0-2 voor Barca. In de tweede helft maakt Aurelio  er nog mooi 3-0 van en had met name Barca nog een paar goede kansen en hield Vano namens Barca zijn doel schoon. Helemaal kansloos was Chelsea zeker niet, de bal mocht er echter niet in. Een doelpunt voor de Engelsen zou zeker verdiend zijn! 

  Borrusia Dortmund - Bayern München (1-2)

  De 2e wedstrijd op veld 1 was ook een hele spannende, een Duitse derby. Bayern München had een sterk team, met handige voetballers zoals Daley en Toni. Maar Borussia Dortmund wilde echt voor de overwinning gaan. Het spel ging heen en weer en de nodige schouderduwtjes werden uitgedeeld. Toch kwam Bayern op 0-1 in de 1e helft. De mannen (en vrouw Habiba) van Dortmund zetten hun schouders eronder en wisten dit gelijk te trekken door een mooi doelpunt van Georgino. Vlak voor rust werd het toch 1-2, na een scrimmage voor het doel van keeper Noah. Een schoen is z’n gezicht? In ieder geval zat het doelpunt. In de 2e helft hebben we geen doelpunten meer gezien. Wel passie, doorzettingsvermogen en lachende gezichten! 


  Juventus – Real Madrid (1-3)
  De 2e wedstrijd op veld 3 bestond uit een stevige strijd tussen Juventus en Real Madrid.
  Real Madrid begon de wedstrijd erg fel en kwam al snel op 2-0 voorsprong mede door de vlugge spitsen Caitan, Samuel en Robin. Keeper Derin van Juventus had zijn handen vol en maakte een paar prachtige reddingen. Echter kwam ook Juventus beter in de wedstrijd met de onverzettelijke Chaz, Raqian, Stijn en Maksym. Er werden mooie duels op het middenveld gespeeld en de Real spelers Arda, Yohannes, Vince en Hanlun hielden de boel goed dicht. Toch kwam de spanning in de wedstrijd terug na een mooi doelpunt van Juventus 1-2. In de slotfase viel de 1-3 alsnog bij de goed keepende Senn. Beide teams kunnen trots zijn op het getoonde veldspel in deze wedstrijd!

  Uitslagen  10 maart 2024

  Borussia Dortmund      

  Juventus  

  0-1

  Bayern München          

  Chelsea

  2-0

  Real  Madrid                

  Barcelona

  1-1

  Borussia Dortmund      

  Bayern München

  1-2

  Chelsea

  Barcelona

  0-3

  Real Madrid

  Juventus

  3-1

  Stand per 10 maart 2024

   

   

  Bayern München

   

            2   -   6

  ( 4 – 1 )

   

  Barcelona

   

  2   -   4

  ( 4 – 1 )

   

  Real Madrid    

                          

  2   -   4

  ( 4 – 1 )

   

  Juventus         

                

  2   -   3

  ( 2 – 3 )

   

  Borussia Dortmund    

                           

  2   -   0

  ( 1 – 3 )

   

  Chelsea         

  2   -   0

  ( 0 – 5 )

   

   

                                                  Volgende wedstrijden op 24 maart 2024

  3e wedstrijd : 24 maart

   

  Borussia Dortmund

  Chelsea

  Bayern Munchen 

  Real Madrid

  Barcelona                       

  Juventus

  4e wedstrijd:  24 maart 

   

  Borussia Dortmund         

  Real Madrid

  Bayern Munchen

  Barcelona

  Chelsea                          

  Juventus

  5e wedstrijd:   24 maart 

   

  Real Madrid                   

  Chelsea

  Bayern Munchen 

  Juventus

  Borussia Dortmund         

  Barcelona

 • Nikies Champions League binnenkort van start.

  Zondag 10 maart maken de teams van Juventus, Bayern München, Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund en Chelsea hun opwachting op het hoofdveld van RKDEO. Dan beginnen de Nikies namelijk aan de 17editie van de Champions League. Vier zondagen lang spelen zij tegen elkaar en wordt gestreden om de cup met de grote oren. De finale is zondag 19 mei op DEO-dag (1Pinksterdag).

  De Nikies worden gevormd door spelertjes tot zeven jaar en trainen op de zondag.

  Inmiddels is de RKDEO Nikies Champions League uitgegroeid tot een begrip en valt niet meer weg te denken in de huidige programmering. Ouders, kinderen en trainers kijken ook dit jaar weer vol ongeduld naar dit evenement uit. Ook dit jaar verwachten wij weer het nodige spektakel. Welk team zal uiteindelijk de sterkste zijn?. De coaches durven zich nog niet aan een voorspelling te wagen!.

  De transfermarkt is nog volop gaande.

 • Vorig jaar ging de finale tussen Chelsea en Barcelona. Chelsea was, op de eerste speeldag na, onverslaanbaar gebleken en het zou dan ook een behoorlijke kluif voor Barcelona worden. Barça ging echter flitsend van start, overrompelde het team van Chelsea en aan de hand van Pepijn Blok stond het al snel 2-0 voor Barcelona. Barcelona liep uiteindelijk uit naar 4-0 wat betekende dat de cup met de grote oren ging naar de kids van Barcelona met de trotse coaches Djafino Liefhebber en Leon Valkenburg.De coaches dit jaar zijn Andre Vis, Albert Haazebroek, Brend van Mameren, Vincent Spiegel, Wendy Groenewegen en Wessel van Vliet.

  Op zondag 10 maart is de eerste speelronde. Op het hoofdveld van RKDEO worden om 9.30 uur de eerste twee wedstrijden gespeeld. De eerste ronde kent het volgende programma:

  Borussia Dortmund

  -

  Juventus

  Veld 1

  Bayern München

  -

  Chelsea

  Veld 2

  Real Madrid

  -

  Barcelona

  Veld 3

  Borussia Dortmund

  -

  Bayern München

  Veld 1

  Chelsea

  -

  Barcelona

  Veld 2

  Real Madrid

  -

  Juventus

  Veld 3

 • De wedstrijden duren twintig minuten. Alle teams spelen uit en thuis tegen elkaar. De overige speeldagen zijn op 24 maart, 7 april, 21 april en de finale zal gespeeld worden op zondag 19 mei tijdens DEO dag (1e Pinksterdag).

 • Real Madrid

  Bayern München

  Barcelona

  Arda Haazebroek

  Daisy vd Sande 

  Vaiana Hup

  Hanlun Huang

  Tymon Swieca

  Aurélio Pires

  Samuel Naeder

  Elyesa Boztaz

  Vano Gordijn

  Robin Vis

  Namish Kumar

  Valino Tenreiro

  Yohannes Eyob Mehari

  Zayn Hamdi

  Agrim Gupta

  Vince Treur

  Tony van Kuijeren 

  Adam Majdoubi

  Caitan Paragh 

  Daley  Samidin

  Thijs de Vries 

   

   

   

  Coach : André Vis en Albert Haazebroek

  Coach : 

  Coach :

 • Chelsea

  Borussia Dortmund

  Juventus

  Stan van Mameren

  Noah Singor

  Senn van Vliet

  Dani Spiegel

  Alex Beijl

  Derin de Waard

  Aditya Ramharakh

  Jake Dijkshoorn

  Maksym Levshun

  Ayansh Toelaram

  Habiba Alasbah

  Raqian Nordin

  Taeho Keum

  Dex Ponsen

  Steijn Hendriks

  Mecx  Turfboer

  Jay Joseph

  Milano den Toom

  Ehssan Almawwas

  Georgino Damen 

  Chaz van Leijenhorst

   

   

   

    Coach: Brend van      

    Mameren en Vincent  

    Spiegel

  Coach: Wendy Groenewegen

  Coach: Wessel van Vliet

 • Aan alle voorwaarden voor een leuk spektakel is voldaan. De teams spelen in de echte tenues van de topclubs en de winnaar krijgt de echte ‘cup met de grote oren’ 

  overhandigd. De wedstrijden worden voorafgegaan door de gebruikelijke Champions League hymne. Uiteraard zal ook dit jaar de huisfotograaf Sander den Hollander de teams en de wedstrijden op foto’s vastleggen. Op de website van RKDEO (Jeugd - Nikies mini-voetbal - Champions League) zullen standen, programma’s, uitslagen en worden bijgehouden. De trainers kunnen hun formaties starten met de voorbereiding op het toernooi. 

  Bekijk het leuke filmpje van een eerdere editie op deze link http://youtu.be/ckagaoLpydI