• Clubgebouw gaat weer open!

 • Natuurlijk heeft niemand de berichten over de versoepelingen rondom de aanpak van het Coronavirus gemist. Vanaf zaterdag 5 juni 2021 gaan we echte wedstrijden spelen in de Regio Cup en mogen eindelijk ook de volwassenen ouder dan 27 jaar weer een partijtje spelen, heerlijk! Nog wel zonder toeschouwers, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

  Gelukkig mag het clubgebouw ook weer open. Achter de schermen wordt druk gewerkt om ervoor te zorgen dat we onze leden zo snel mogelijk weer van een drankje kunnen voorzien. Alles wordt in gereedheid gebracht om open te gaan, waaronder een grondige schoonmaak, inkoop van drank, doorspoelen van de leidingen, et cetera. Zoals het er nu naar uit ziet is het clubgebouw vanaf donderdag 10 juni 2021 open.

  De komende weken, en in ieder geval in de maand juni zullen we op zaterdag, zondag en donderdagavond (van 19:00 uur tot 22:00 uur) geopend zijn. In het weekend zijn we van plan om te werken volgens het “walk through” principe. Er zal dan geen alcohol worden geschonken. Op donderdagavond ontvangen we onze leden graag aan de tafeltjes binnen (kom op tijd, want vol is vol!) en is het wel mogelijk om te genieten van een heerlijk koud pilsje. Houd er wel rekening mee dat er alleen kan worden afgerekend met pinpas of de RKDEO clubpas. 

  We kijken er naar uit om jullie te ontvangen, tot snel!

  De barcommissie

  P.S. Volg zoveel mogelijk de belijning in het clubgebouw en de instructies van het barpersoneel. Samen krijgen we Corona onder controle, nog eventjes volhouden!