• De bal gaat weer rollen bij RKDEO!

  Net zoals velen zijn wij ontzettend blij met de versoepeling van de maatregelen die het kabinet op dinsdag 21 april heeft aangekondigd. In het verlengde van de voorzichtige herstart in het onderwijs, is het voor de jeugd vanaf 29 april ook weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten.

  Zo mogen kinderen t/m 12 jaar weer in groepsverband gaan trainen, waarbij ze géén rekening hoeven te houden met de 1,5 meter afstand (zie de KNVB-site). Ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar mag weer gaan trainen, maar zij moeten wél 1,5 meter afstand houden. Competities zullen overigens niet voor het najaar starten en de kantine en kleedkamers blijven voorlopig nog gesloten.

  Wij gaan er als bestuur van RKDEO alles aan doen om zo snel mogelijk de bal weer te laten rollen op onze velden. Achter de schermen gaan we nu met alle betrokkenen aan de slag om te kijken hoe één en ander kan worden gerealiseerd. Dat betekent concreet dat er de komende dagen gesprekken zullen plaatsvinden met onder andere de KNVB en de gemeente. Met elkaar zullen we richtlijnen en condities bepalen waaronder het mogelijk zal worden om weer te gaan voetballen.

  We zullen jullie via publicaties op de website op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Zodra we meer concrete informatie hebben over startdatum en indelingen etc., zullen we dat ook via de website bekendmaken.

  Hopelijk tot snel!

  Het bestuur