• Finale  Champions League op DEO-Dag

   

  Terugkijkend op de finale dag kunnen wij van de redactie alleen maar concluderen dat dit één groot avontuur voor de kinderen is geweest. We zien kleine jongens en meisjes langzaam veranderen in voetballertjes, die spelinzicht, balgevoel en ook vooral inzet tonen. Daarnaast wordt ook gewoon plezier gemaakt en is iedere keer het vieren van een doelpunt weer een feest voor ze.

   

  Het was weer een fantastisch evenement met een mooie finale. Om met de woorden van Sjaak te spreken. De nodige “pareltjes” zijn weer ontdekt en hopelijk vinden ze hun weg op het o zo moeilijke voetbalpad. Voor de Nikies, die overgaan naar de echte “JO-8” gaat het nu echt beginnen en bedenk: Het “pareltje” van nu kan vervagen en de “glazen knikker” kan gaan stralen en uitgroeien naar een echte diamant.

  Tot volgend jaar! 

  Meer foto’s kijk hier

   

 • De finale wedstrijd om de 5e en 6e plaats tussen Barcelona  en Juventus begon wat gespannen. Het ging in het begin van de wedstrijd nog gelijk op. Toen het eenmaal begon te lopen bij Barcelona kreeg Juventus het zwaar. Het werd uiteindelijk 3-0 voor Barcelona. 

   

 • De finale wedstrijd om de 3e en 4e plaats ging tussen Real Madrid en Chelsea.

  Chelsea scoorde er lustig op los. Real Madrid wist toch nog een keer te scoren. De eindstand was 7-1 voor Chelsea.

 • De grote finale om de cup ging dit jaar tussen Bayern München en Borussia Dortmund.

  Bayern München was het gehele toernooi koploper. Het zou dan ook een behoorlijke kluif voor Borussia worden. Bayern Munchen ging flitsend van start en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Tony van Kuijeren. Maar Borussia bleef flink knokken en maakte de gelijkmaker.

  Bayern München bleef aanvallen en maakte 2-1, de winnende treffer wat betekende dat Bayern München zich tot winnaar kon kronen van de cup met de grote oren.