• Geen treffers bij duel tussen RKDEO en DSO

  • In Nootdorp stonden twee gehavende teams tegenover elkaar. Bij RKDEO ontbraken maar liefst vijf spelers. DSO moest het doen zonder vier vaste waardes. Het bekerduel eindigde zoals het begonnen was.

    RKDEO begon aan het duel zonder de geblesseerden Rob van Hagen en Thomas Aangenendt. Ook Mo Rida (vakantie), Quincy Tjaden en Chris Nieuwpoort (werk) ontbraken. Bij DSO waren Jeffrey Flohr (gebroken voet), Stefan Stam (gebroken hand) Jeffrey Aarts (rug) en Jay Weber (geschorst) afwezig.

    DSO kreeg in de tiende minuut haar eerste kans. Een lob van Remon van Bochhoven kwam via de lat terug in het veld. Vier minuten later moest DSO-keeper Rodger Takken ingrijpen bij een schot van Irian Boeschoten. Beide teams kregen in de eerste helft nog een aantal kansen, maar het leverde geen resultaat op.

    Na de thee kreeg Haitam el Marid de eerste kans voor de Nootdorpers, maar het leverde niet meer dan een hoekschop op. DSO kreeg daarna een aantal mogelijkheden, maar RKDEO-keeper Epskamp kon niet gepasseerd worden door Tim Lamboo en Vincent Visser. In de slotfase werd RKDEO nog twee keer gevaarlijk, maar gescoord werd er niet: 0-0.