Wellicht hebben jullie het al gemerkt maar het aantal scheidsrechters is in de afgelopen tijd kleiner geworden. Het gevolg is dat vaker een beroep op jullie wordt gedaan om de wedstrijd van jullie zoon, dochter of team in goede banen te leiden. Om jullie op deze taak voor te bereiden heeft de scheidsrechterscommissie Mike de Bruijn bereid gevonden om jullie kennis op dit vlak te vergroten aan de hand van een spelregelavond. Het resultaat zal zijn dat, indien noodzakelijk, de teams, zelf met meer vertrouwen hun wedstrijd in goede banen kunnen leiden.

 

De scheidsrechtersavond zal plaatsvinden op vrijdag 8 februari 2019 in het clubhuis van RKDEO en is bedoeld voor eenieder die wil, kan of moet fluiten. We beginnen om 19.30 u, inloop is vanaf 19.00 u. Het is onze bedoeling om minimaal één vertegenwoordiger uit ieder team te hebben. Dat kan de leider of trainer zijn maar het kunnen ook één of meer ouders uit het team zijn die af en toe de wedstrijd van zijn zoon of dochter fluit.

 

Aanmelden kan via een email aan adrivervuurt@rkdeo.nl.

 

Gezien het belang van deze avond gaan we er vanuit dat ieder team dat op een groot veld speelt ( O19 t/m O13, inclusief selectieteams) met tenminste één persoon vertegenwoordigd is.

 

Graag tot 8 februari.

 

Met vriendelijke groeten

De scheidsrechterscommissie


Terug naar de vorige pagina.