Nikies mini-voetbal

 

Beste jongens en meisjes,

 

Vind je voetbal ook zo leuk? Misschien droom je er nu al van om later in het Nederlands Elftal te spelen en net zo goed te worden als Wesley Sneijder, Dirk Kuyt, Klaas – Jan Huntelaar of Robin van Persie en al die andere goede voetballers op de televisie.

 

Normaal gesproken moet je zeven jaar zijn om te gaan voetballen in de F-competitie. Dan ga je één of twee keer per week trainen en op zaterdag competitie wedstrijden spelen. Nu willen wij alle jongens en meisjes die vijf jaar zijn de kans bieden om eerder op voetbal te komen. Je voetbalt nu misschien op straat of op het schoolplein, maar bij de RKDEO willen wij jou graag de kans bieden om voorlopig één keer per week te komen trainen op een echt voetbalveld met echte doelen en een echte trainer !

 

Lijkt je dit leuk en wil je dit graag komen doen, vraag dan aan je ouders of je het een aantal keertjes mag komen proberen. Vind je het dan nog zo leuk dan kun je lid worden van de RKDEO en mag je buiten het voetbal ook mee doen aan andere activiteiten, zoals de sinterklaasmiddag, paaseieren zoeken, voetbaltoernooitjes etc.. Het hoogte punt van het jaar is wel de Champions League die we ieder jaar organiseren.

 

Heb je er al zin in ? Schrijf je dan in en kom op zondagdagmorgen om 09:30 naar de training.

 

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd even een e-mail sturen naar of bellen met Henk van der Sman: 06-28.88.90.75

 

Met vriendelijke sportgroeten,

 

Jeugdbestuur RKDEO