• Ben jij al ingeschreven?

  Voor het 13de jaar op rij organiseert Double Sports aankomende zomervakantie de 3-daagse (of eventueel 2-daagse) Jeugdvoetbaldagen bij SV RKDEO. De jeugdvoetbaldagen zijn toegankelijk voor zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie van 5 t/m 15 jaar. Ook hoef je niet perse lid te zijn bij RKDEO om mee te doen. De jeugdvoetbaldagen vinden plaats op dinsdag 20 t/m donderdag 22 augustus 2024. Nieuw nu in 2024 zijn de verlengde dagen van 08:00 – 18:00.

  Op de tweede dag zullen wij een springkussenfestijn hebben in combinatie met een aantal toffe activiteiten, zoals Archery tag. In de middag zijn hier ook vriendjes en vriendinnetjes welkom. Ook deze dag zullen wij de quiz doen. 

  Waar bestaan de Jeugdvoetbaldagen uit?

  -        Leuke en gevarieerde voetbalvormen;

  -        Gekwalificeerde voetbaltrainers;

  -        Incl. lunch en tussendoortjes;

  -        Kans op mooie prijzen (o.a. een waardebon voor het huren van een springkussen t.w.v. €200,-);

  -        Heel veel plezier. 

  Inschrijven en meer informatie:

  Ben jij enthousiast geworden en wil je ook deelnemen aan het 3-daags of 2-daags voetbalkamp van Double Sports? Schrijf je dan nu in!

  Inschrijven is mogelijk en kan via de website: www.doublesports.nl of via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffAECKwQrnd9haV5odmDXb8oUGaQ7J1yE8hd3gaHrV62U_5w/viewform?usp=sf_link