• We verheugen ons op de samenwerking op het sportpark van RKDEO, omdat deze plek ons alles biedt wat wij nodig hebben om kinderen een fantastische tijd te bieden. Gebruik van de sportvelden en de sporthal, kookmogelijkheden, dieren op locatie, atelierruimte en de mogelijkheid om op ontdekkingsreis te gaan.

  Kinderopvang ZON! is een kinderopvang organisatie die zich specialiseert in buitengewone kinderopvang. Dat eerste stuk, buitengewone, betekent dat we buiten zijn gewoon vinden. In alle jaargetijden. Op onze website, www.kinderopvangzon.nl vindt u direct op de homepagina een filmpje over onze werkwijze in de verschillende seizoenen. Duurt in totaal 10 minuten en geeft een mooie blik op ons werk.

  Als pijlers hanteren we sport, cultuur en natuur. En uiteraard wordt er een gezond voedingsbeleid gevoerd. Wij zijn van nature een avontuurlijke kinderopvang, met een groot activiteitenaanbod, dat niet alleen op locatieplaats vindt. We gaan in de winter bijvoorbeeld sleeën bij Alpine sport en in de zomer naar watergebieden om bijvoorbeeld te suppen.

  Daarnaast kunnen kinderen een klimdiploma, kookdiploma, zakmesdiploma en een kampvuurdiploma behalen.

  Op elke locatie is een kinderdirecteur, gekozen door de kinderen van de locatie, die gezamenlijk een kinderdirectie vormen. Als directie vergaderen wij met de kinderdirecteuren en kijken samen naar het speelaanbod op de locaties. Maar ook een test welke biologische pindakaas het lekkerst is, wordt door de kinderdirectie uitgevoerd. Kinderen hebben dus echt inspraak op wat we gaan doen omdat we tenslotte bezig zijn met invulling geven aan hun vrije tijd.

  Op de sportparken bieden we daarnaast als service de mogelijkheid dat wij uw kind bij zijn trainer afleveren op de afgesproken tijd. Zo hoeft u als ouder niet op- en neer als uw zoon of dochter voetbalt bij RKDEO.

  Bent u nieuwsgierig geworden? neem dan contact met ons op via 015-8200456 dan zullen wij eventuele vragen beantwoorden of kom gewoon eens kijken, u bent altijd welkom.

  =========

  Aldus Danny de Lee, directeur Kinderopvang ZON, die op onderstaande foto het intieel 5-jarig huurcontract ondertekend in aanwezigheid van bestuursleden René van der Loos en Wim de Bruijn.

 • Ook RKDEO is zeer verheugd dat met Kinderipvang ZON weer invulling is gegeven aan verdere bezetting/gebruik van de RKDEO accommodatie. Met een initieel 5-jarig contract dragen de huurpenningen uiteraard ook bij aan het financilele plaatje van de vereniging.

  Bestuur RKDEO