• Loterij 2021 tbv jeugdafdeling

 • RKDEO Jeugdloterij

  Evenals andere sportverenigingen wordt RKDEO ook dit seizoen getroffen door de Corona-crisis. Niet alleen financieel maar ook doordat onze jeugdleden nu niet langs de deuren mogen gaan voor de jaarlijkse verkoop van onze loten voor de jeugdloterij. Desondanks zijn we voornemens om ook dit jaar een succes te maken van de jeugdloterij. Vorig jaar bleek de digitale verkoop een groot succes.

  Hoe komt u in het bezit van loten?

  Door een e-mail te schrijven aan jeugdloterij@rkdeo.nl met als onderwerp Jeugdloterij en daarin te vermelden het aantal loten dat u wil bestellen en de naam van de rekeninghouder die de betaling voor de loten zal verrichten of het rekeningnummer waar de betaling van zal plaatsvinden. Het geld voor de loten dient vervolgens over te worden gemaakt naar IBAN-nummer NL44 RABO 0137 3013 08 t.n.v. RKDEO en o.v.v. Jeugdloterij. De loten kosten 50 cent per stuk. Na bevestiging van de betaling voor de loten ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw deelname en uw lotnummers.

  De trekking van de loterij is op zaterdag 26 juni 2021 en de winnende loten zullen op www.rkdeo.nl bekend worden gemaakt. De omvang van het prijzenpakket is 20% van de verkochte loten. De overige opbrengsten worden gebruikt om de vereniging financieel te ondersteunen. De vergunning voor de loterij is verleend door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

  Alvast bedankt voor uw gulle bijdrage!

  Namens de jeugdcoördinatoren, 

  Esmeralda Jongejan (meisjes)

  Henk van der Sman (JO19)

  Jeffrey Rakers (JO17/JO16)

  Adri Vervuurt (JO15/JO14)

  Hans Koene (JO13)

  Joris Oostveen (JO11/10 en Nikies)

  Marina Heskes (JO9)

  Daisy Ros (JO8)