• Met oprechte deelneming

 • Beste RKDEO-ers,

  Op 15 augustus jl. kregen we het blijde nieuws dat onze trainer/leider van de JO11 selectie Wesley Langeweg samen met zijn vriendin Nikki een zoon heeft gekregen genaamd Jessey Vince.

  In korte tijd veranderde helaas het leven van Wesley en Nikki in een soort achtbaan want hun baby Jessey vertoonde symptomen die ze niet konden plaatsen. Na bezoeken aan het ziekenhuis in Delft werden ze uiteindelijk doorverwezen naar het LUMC waarbij er een tumor in zijn nekje werd gevonden zo groot als een pingpong bal.

  Deze agressieve tumor met uitzaaiingen in Jessey zijn gehele lichaam zorgde ervoor dat we, ondanks het gevecht dat deze kleine jongen op zo een jonge leeftijd heeft geleverd, met heel veel verdriet moeten mededelen dat kleine Jessey op 10 september is overleden.

  Wij willen van uit geheel SV RKDEO Wesley, Nikki, Vincey en Tony heel veel sterkte en kracht wensen in deze verschrikkelijke tijd. Van deze vreselijke ziekte kon Jessey helaas niet van winnen, maar weet dat wij er altijd voor jullie klaar staan, want al is RKDEO een grote vereniging, jullie zijn onze familie.         

  Indien mensen afscheid willen nemen kan dit aanstaande vrijdag in het stadion van ADO Den Haag.

  Met oprechte deelneming

  SV RKDEO