• Bij SV RKDEO is het mogelijk om vanaf je 6de leeftijdsjaar te beginnen met voetballen bij de NIKIES groep. Deze jongste voetballer(ster)s trainen tijdens het seizoen, iedere zondag van 9.30 tot 10.30 uur in kleine groepjes en leren alle basis voetbalvaardigheden die passen bij deze leeftijdsgroep.

  De kinderen hebben veel balcontacten en leren de balvaardigheid, coördinatie, mikken, stimuleren om acties te maken en dit alles met veel plezier en lol met teamspelers en de enthousiaste trainersgroep onder begeleiding van coördinator Joris Oostveen.

  Lijkt het jou leuk om in teamverband de voetbalkneepjes aangeleerd te krijgen meld je dan eerst aan bij Marina Heskes via emailadres marinaheskes@rkdeo.nl en dan zullen wij bekijken wanneer je mag starten met 3 proeftrainingen die vrijblijvend zijn en na deze proefperiode zullen wij bespreken hoe de eerste voetbal ervaring is verlopen en er een lidmaatschap wordt aangegaan. 

  Als je lid wordt van sv RKDEO dan zal je buiten het leuke voetbalspel ook deelnemen aan meerdere activiteiten, zoals sinterklaasmiddag, paaseieren zoeken, voetbaltoernooitjes en het hoogtepunt van het jaar is wel de Champions League die wij ieder jaar organiseren met onze jongste voetballer(ster)s.

  Mocht je al staan te popelen om mee te doen bij de NIKIES, dan zien wij graag je aanmelding via bovenstaand email tegemoet.

  Met vriendelijke sportgroeten,

  Jeugdbestuur RKDEO