• Nikies mini-voetbal

   

  Beste jongens en meisjes,

   

  Vind je voetbal ook zo leuk? Misschien droom je er nu al van om later in het Nederlands Elftal te spelen en net zo goed te worden als Wesley Sneijder, Dirk Kuyt, Klaas – Jan Huntelaar of Robin van Persie en al die andere goede voetballers op de televisie.

   

  Normaal gesproken moet je zeven jaar zijn om te gaan voetballen in de F-competitie. Dan ga je één of twee keer per week trainen en op zaterdag competitie wedstrijden spelen. Nu willen wij alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar de kans bieden om op voetbal te komen. Je voetbalt nu misschien op straat of op het schoolplein, maar bij RKDEO willen wij jou graag de kans bieden om voorlopig één keer per week te komen trainen op een echt voetbalveld met echte doelen en een echte trainer!

   

  Heb je er al zin in? Meld je dan eerst aan bij Marina Heskes via email marinaheskes@rkdeo.nl en dan zullen wij kijken of er plek is, zodat je kunt starten met een paar proeftrainingen. Vind je het dan nog steeds leuk, kun je lid worden van RKDEO en mag je buiten het voetbal ook mee doen aan andere activiteiten, zoals de sinterklaasmiddag, paaseieren zoeken, voetbaltoernooitjes etc.. Het hoogte punt van het jaar is wel de Champions League die we ieder jaar organiseren.

   

  Meedoen bij de NIKIES is op uitnodiging, maar je mag natuurlijk altijd vrijblijvend een kijkje nemen bij de NIKIES training op zondagdagmorgen deze start om 09:30 uur. 

   

  Met vriendelijke sportgroeten,

   

  Jeugdbestuur RKDEO