• De RKDEO Clubpas is in januari 2015 ingevoerd. De RKDEO Clubpas wordt u gratis aangeboden door Tankstations Jongeneel Ypenburgse Stationsweg 199 in Den Haag en is bestemd voor de leden en mensen die regelmatig bij RKDEO komen.

  Wat is de RKDEO Clubpas?
  De RKDEO Clubpas is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke clubpas kun je bij RKDEO aan de bar afrekenen. Je hebt dus geen contant geld meer nodig hetgeen wel zo veilig en gemakkelijk is. Betalen met je clubpas levert je bovendien het nodige voordeel op, want je krijgt 5% korting op alle (horeca) bestedingen in de kantine.

  Voordelen van de RKDEO Clubpas

  Bij gebruik van de RKDEO Clubpas kunt u een korting van 10% krijgen. Deze 10% korting kunt u als volgt verkrijgen:

  • met het gebruik van de RKDEO Clubpas ontvangt u standaard 5% korting
  • extra bonus bij opwaarderen
  • opwaarderen tussen de € 20 en € 99 geen extra credits
  • opwaarderen met € 100 of meer, ontvangt u 5% extra credits

  Voor veel voorkomende vragen, lees de FAQ RKDEO Clubpas.

  Starten met de RKDEO Clubpas?
  Voor je met de RKDEO Clubpas kan betalen, dien je de RKDEO Clubpas te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Dit kan via iDeal of via de pin aan de bar.

  Aanvragen RKDEO Clubpas

  Wil je een RKDEO Clubpas ontvangen, vul dan het formulier in dat je hier kan downloaden. Een RKDEO Clubpas wordt alleen verstrekt indien het formulier volledig is ingevuld. Aan de bar zijn eveneens formulieren te verkrijgen. Het formulier kan je dan afleveren bij Jean-Paul Pex, Ferry de Hollander, inleveren achter de bar of mailen naar rkdeoclubpas@outlook.com. Bij vermissing bedragen de administratiekosten voor een vervangende RKDEO Clubpas € 10,-.

  Opladen RKDEO Clubpas

  Na het invullen en inleveren van formulier voor ontvangst RKDEO Clubpas ontvang je zo snel mogelijk de benodigde inloggegevens.
  Heb je na enige tijd nog geen inloggegevens ontvangen? Mail dan met rkdeoclubpas@outlook.com onder vermelding van je naam + geboortedatum.

  FAQ RKDEO Clubpas

  Wat is de RKDEO Clubpas?

  De RKDEO Clubpas is een veelzijdig betaalmiddel die je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij RKDEO aan de bar afrekenen. Je hebt dus geen contant geld meer nodig, het geen wel zo veilig en gemakkelijk is. Betalen met je RKDEO Clubpas levert je, bovendien het nodige voordeel op, want je krijgt standaard 5% korting op alle (horeca) bestedingen bij RKDEO. De RKDEO Clubpas wordt u gratis aangeboden door Tankstations Jongeneel.

  Ik heb nog geen RKDEO Clubpas, wat moet ik doen?

  Wil je een RKDEO Clubpas aanvragen, vul dan het formulier in wat je hier kan downloaden. Een RKDEO Clubpas wordt alleen verstrekt indien het formulier volledig is ingevuld. Aan de bar zijn eveneens formulieren te verkrijgen. Het formulier kan je dan afleveren bij het Jean-Paul Pex, Ferry de Hollander, inleveren achter de bar of mailen naar rkdeoclubpas@outlook.com.

  Starten met de RKDEO Clubpas?

  Voor je met de RKDEO Clubpas kan betalen, dien je deze te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Dit kun je thuis eenvoudig zelf doen via de computer. Per e-mail ontvangt u de benodigde inloggegevens. Je bepaalt ook zelf welk saldo je op jouw kaart wilt zetten. Dit gebeurt veilig via een i-Deal transactie, waarmee je je geld overmaakt van een privé giro- of bankrekening naar de rekening, die aan jouw RKDEO Clubpas is gekoppeld.

  Er komt dus geen geld op de RKDEO Clubpas zelf te staan. Mocht je de RKDEO Clubpas onverhoopt kwijt raken, dan kun je hem blokkeren, waardoor je over het openstaande saldo blijft beschikken. RKDEO is niet verantwoordelijke voor het ongeoorloofd gebruik door derden en zal het ongeoorloofd verbruikt bedrag niet vergoeden. Het is belangrijk om direct bij verlies c.q. diefstal uw kaart dus te blokkeren.

  Kan ik ook saldo laden aan de bar op RKDEO?

  Ja, saldo laden kan ook aan de bar bij RKDEO. In dat geval betaal je per PIN en wordt dat bedrag direct op je RKDEO Clubpas geladen.

  Hoe zit het met de RKDEO voor minderjarige RKDEO'ers?

  De ouders/verzorgers van minderjarige RKDEO’ers beheren het saldo over de RKDEO Clubpas van hun kind(eren) Hiermee is het saldo te limiteren en heb je als ouder/verzorger de zekerheid dat het saldo uitsluitend op RKDEO kan worden aangewend.

  Is er een RKDEO Clubpas voor niet leden?

  Ja, er is een RKDEO Clubpas voor niet-leden en verloopt op identiek wijze. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met persoonsgegevens en worden deze in geen geval aan derden verstrekt.

  Is er een RKDEO Clubpas voor teams?

  Ja, het is mogelijk om een Team-RKDEO Clubpas aan te vragen. Per team kan er een RKDEO Clubpas worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld. Degene die hem afhaalt en tekent voor ontvangst voor de RKDEO Clubpas, is de verantwoordelijke persoon voor de RKDEO Clubpas. Voor aanvragen stuurt u een e-mail aan rkdeoclubpas@outlook.com

  Zijn er kosten verbonden aan de RKDEO Clubpas?

  De RKDEO Clubpas word je gratis aangeboden door Tankstations Jongeneel, Ypenburgse Stationsweg 199 in Den Haag. Bij vermissing, diefstal of indien de RKDEO Clubpas kapot is gegaan dan bedragen de administratiekosten voor een vervangende RKDEO Clubpas € 10,-.

  Hoe krijgen nieuwe leden een RKDEO Clubpas?

  Door middel van het aanvraag formulier in te vullen. Het aanvraag formulier kan je hier downloaden.  Een RKDEO Clubpas wordt alleen verstrekt indien het formulier volledig is ingevuld. Aan de bar zijn eveneens formulieren te verkrijgen
  Het formulier kan je dan afleveren bij het Jean-Paul Pex, Ferry de Hollander, inleveren achter de bar of mailen naar rkdeoclubpas@outlook.com.

  Wat moet ik doen bij diefstal, vermissing of dat mijn pas kapot is?

  Bij diefstal, vermissing of dat uw RKDEO Clubpas kapot is, gaat u naar www.mijnkniponline.nl. Onder de menuoptie "Passen" kun je inzoomen op je pasnummer, en kun je de RKDEO Clubpas blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder/dief misbruik zou kunnen maken van je RKDEO Clubpas. Stuur ook een e-mail naar rkdeoclubpas@outlook.com , vervolgens zal er voor gezorgd worden dat je een nieuwe RKDEO Clubpas en inloggegevens krijgt. Bij vermissing, diefstal of indien de RKDEO Clubpas kapot is gegaan dan bedragen de administratiekosten voor een vervangende RKDEO Clubpas € 10,-.

  RKDEO is niet verantwoordelijke voor het ongeoorloofd gebruik door derden en zal het ongeoorloofd verbruikt bedrag niet vergoeden. Het is belangrijk om direct bij verlies c.q. diefstal uw kaart dus te blokkeren.

  Ik heb geen email met wachtwoord ontvangen, wat moet ik doen?

  Per e-mail ontvangt u de benodigde inloggegevens. Indien u geen gegevens heeft ontvangen, of uw e-mailadres niet bekend is bij de RKDEO, stuur dan een e-mail naar: rkdeoclubpas@outlook.com

  Kan ik mijn inloggegevens wijzigen?Kan ik mijn inlogggevens wijzigen?

  Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kun je onder menuoptie "Persoonlijk" en vervolgens "Gebruikersgegevens" je gegevens wijzigen.

  Wie doet de administratie van de RKDEO Clubpas?

  Voor de administratieve afhandeling heeft RKDEO een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van de kassaterminals in de kantine en beheren de backoffice van de RKDEO Clubpas.