• RKDEO gaat met groot deel van huidige selectie door in seizoen 2020-2021

  • Nadat de TC van RKDEO met de gehele technische staf van haar huidige mannenselectie overeenstemming had bereikt voor het verlengen van de contracten voor het nieuwe seizoen, heeft diezelfde staf de afgelopen weken met nagenoeg alle selectiespelers gesprekken gevoerd over hun plannen voor het seizoen 2019-2021.

    De conclusie is dat er al zeer veel spelers toegezegd hebben ook volgend seizoen deel uit te maken van de selectie en dat is natuurlijk zeer verheugend. Het gaat om: Luc Vurens, Diego Govers, Jouri van der Sande, Thomas Aangenendt, Jerome Alderding, Youni de Bruin, Tim Coenen, Steijn van Dorp, Timo van der Harst, Adriaan Kuipers, Sander Kuipers, Izzy Rosini, Dean van Velzen, Irian Boeschoten, Haitam El Marid, Jari Lansbergen, Fabian Pak, Tomas Prieto, Sylvano Tarantino, Jesper Vergunst, Didier Dandlau, Lars van Noppen, Tommy Simonis en Quincy Tjaden.

    Met diverse andere spelers wordt de komende weken nog verder gesproken. Dat gebeurt uiteraard ook met spelers uit de JO19-1 selectie, uitkomend in de 4e divisie, die qua leeftijd de stap naar de senioren zouden kunnen maken.

    RKDEO TC